AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sencor 3CAM 4K02W

Termékkatalógus
Sencor 3CAM 4K02W
4,0 1 értékelés
Digitális videókamera - 4K UHD 3840x2160, 2,0" színes TFT kijelző, HDR, 170°-os látószög, JPEG 16/12/8/5/2 Mpx, WiFi, beépített hangszóró és mikrofon, vízhatlan 60 méterig, G-szenzor, Time-lapse, Anti-shock rendszer, Micro SDHC támogatás, Micro USB, Mini HDMI, tartozékok
Kód:  WS5113k1 Termékszám:  3CAM 4K02W Gyártó honlapja:

Sencor 3CAM 4K02W

Örökítse meg minden varázslatos kalandját azért, hogy azokat emlékezetében újra és újra átélhesse úgy, mintha azok a valóságban ismét megtörténnének. Ez a videókamera árkategóriájában elsősorban 4K-s (30 kép/s) képfelbontásával dicsekedhet, amely a Full HD-vel szemben négyszer jobb részletgazdagságot biztosít. A HDR technológia a legkülönbözőbb fényviszonyok mellett is jó láthatóságot biztosít, a gyors eseményeket Full HD (60 kép/s vagy 120 kép/s) minőségben rögzíti. Bármikor felidézheti élményeit: vadvízi evezést egy baráti társasággal, téli síelést a gyerekekkel, búvárkodását a tengerben.

Alaptulajdonságok

  • Részletgazdag 4K video (akár 30 fps)
  • Sötét részek láthatósága ellenfényben (HDR)
  • Színes kijelző és hangszóró a felvétel ellenőrzésére
  • Lassú felvétel (akár 120 fps)
  • Többféle üzemmód (végtelenített felvétel - hurok, mozgásérzékelő, sport üzemmód...)
  • Gazdag felszereltség (vízálló tok - 60 m-ig, 2 elem ...)
  • 170°-os látószög
  • Beépített WiFi

Filmezzen azonnal

A tartozékok gazdag kínálata még érdekesebb felvételek készítését teszi lehetővé. Ahogy ez egy szabadtéri kamerától elvárható, minden környezetben lehet vele felvételt készíteni. A vízálló toknak köszönhetően 60 m-es vízmélységig használható, nyugodtan lehet vele búvárkodni. A különböző rögzítők segítségével a legkülönbözőbb helyekre lehet felerősíteni. Standard tartozék a kerékpáros tartó és a sisakrögzítő.

További információk:

Tartozékok:

2 elem, vízálló tok, sisakrögzítő készlet, vízálló tok nélküli rögzítő készlet, szelfibot- vagy állványrögzítő készlet, csipesz ruhához rögzítéshez, készlet kormányhoz vagy rúdhoz rögzítéshez, kötözőszalagok, 3M öntapadós szalagok, acélhuzal, USB adatkábel, USB töltő, használati utasítás, rongy
 

Paraméterek

Optikai zoom
6 db Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Vezeték nélküli Kész!

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Max. videófelbontás
Ultra HD (3840 × 2160) Kész!

Kimenetek

Audio/Video
Mini HDMI Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
5,9 cm Kész!
Magasság
4,1 cm Kész!
Mélység
2,9 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Vízálló tok, Rögzítő sisakhoz Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor 3CAM 4K02W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor 3CAM 4K02W . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor 3CAM 4K02W.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ