Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Sencor 3CAM 4K03WR

Termékkatalógus
Sencor 3CAM 4K03WR
3,5 8 értékelés
Digitális videókamera - 4K UHD 3840x2160, 2,0" színes TFT kijelző, CMOS-érzékelő, HDR, 170°-os látószög, 16/12/8/5/2 Mpx JPEG, WiFi, beépített hangszóró és mikrofon, vízállóság 60 m mélységig, mozgásérzékelés, sport üzemmód, végtelen felvételkészítés (hurokban), ütődésvédelmi rendszer, Micro SDHC támogatás max. 32 GB-ig, Micro USB, Mini HDMI, kiegészítők, távirányító
Kód:  WS5113k3 Termékszám:  3CAM 4K03WR Gyártó honlapja:

Sencor 3CAM 4K03WR

Olyan videókamerát keresel, amellyel képes vagy dokumentálni az adrenalin-termelő élményeket? Akkor a Sencor 3CAM 4K03WR akciós kamerát éppen neked tervezték. Ez a videókamera képes akár 4K (3840 × 2160) magas felbontású videók leforgatására másodpercenként 30 képkockával. A kamera Full HD felbontásban (1920 × 1080) forgat 60 felvétellel, vagy HD felbontással (1280 × 720) 120 felvétellel másodpercenként. A CMOS érzékelőnek köszönhetően a kamera éles és tiszta képet ad, és a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően minőségi hangzást is. A Sencor kamera 2" kijelzővel is rendelkezik, amelyen meg lehet nézni a rögzített képeket és videókat. A csomagolás része a vízálló tok is, amely lehetővé teszi videofelvételek készítését akár 60 méterrel a víz alatt is. Nem hiányzik a Wi-Fi modul sem, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak távirányítóval, hanem mobiltelefonról vagy táblagépről is vezérelhessük a kamerát.



Sencor 3CAM 4K03WR

A Sencor 3CAM 4K03WR kamera legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű akciókamera Sony CMOS érzékelővel
  • Felvétel lehetősége 4K @ 30 fps nagy felbontásban
  • Nagy sebességű rögzítés Full HD felbontásban
  • Akár 60 m mélységig vízálló tok
  • Wi-Fi modul a kamera telefonos vagy táblagépes vezérléséhez
  • Távirányító
  • Tartós konstrukció

A legjobb kép még a víz alatt is

Amint említettük, a vízálló tok és a kamera kiváló minőségű konstrukciója lehetővé teszi számunkra, hogy víz alatt fényképeket és videókat is készítsünk. A nagy 4K-s felbontás nemcsak a víz alatti világot tudja bemutatni lenyűgöző felvételekkel, de a lélegzetelállító 4K felvételeken kívül akár 16 Mpx felbontással is készíthetsz kiváló minőségű állóképeket

Sencor 3CAM 4K03WR


Sencor 3CAM 4K03WR

A kamera használatának változatos lehetőségei a bőséges tartozékokkal

A csomagolásban a Sencor 3CAM 4K03WR mellett számos tartozékot is találsz. Akik szívesen sportolnak, a Sencor 3CAM 4K03WR kameránál biztosan értékelni fogják például a kormányrúdra szerelhető tartót, a sisakhoz rögzítést, a vízálló tokot, de mások is megtalálják, amit keresnek, és használhatják a selfiestick vagy állvány készletet, a ruházatra rögzítő klipet, acélhuzalt vagy öntapadó szalagokat. Ezen kívül a csomagolás része az USB-adatkábel, USB töltő, használati utasítás és törlőkendő.

Paraméterek

Érzékelő felbontása
16 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Max. videófelbontás
Ultra HD (3840 × 2160) Kész!

Kimenetek

Audio/Video
micro HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
900 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
65 g Kész!
Szélesség
4,1 cm Kész!
Magasság
5,9 cm Kész!
Mélység
2,9 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Vízálló tok, Tisztító törlőkendő Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor 3CAM 4K03WR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor 3CAM 4K03WR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor 3CAM 4K03WR.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ