AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SENCOR SAC MT1224CH Klíma

Termékkatalógus
SENCOR SAC MT1224CH Klíma
2,5 2 értékelés
Mobil klíma - páramentesítés, fűtés, ventilátor, automatikus kikapcsolás, éjszakai mód és hűtés funkció, A energiaosztály, 12000 BTU/h teljesítmény, időzítő, távirányító és görgők,
Kód:  SENMK02 Termékszám:  SAC MT1224CH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SAC MT1224CH Klíma

A(z) Sencor által tervezett légkondicionáló még a forró nyári szezonban is problémamentesen lehűti a szobát. A páramentesítő funkció segít fenntartani a megfelelő páratartalmat a szobában és meggátolja a falak nem kívánt penészesedését. Egy időzítővel is felszerelték, amelynek köszönhetően előre beállíthatod azt, hogy mikor hűtse le a szobát. A fűtés funkcióval kiegészített modern klímával a szobát is bemelegítheted. A ventilátor mód effektíven átkeveri a levegőt, ennek következtében gyorsabban lehűti a helyiséget. A távirányítóval komfortosan vezérelheted a mobil klímát. Az eltömődött szűrő negatív hatással van a légkondicionáló teljesítményére, ezért bizonyos idő elteltével ki kell cserélni. A csomagban ez is megtalálható: cső és kondenzációs edények.

A(z) SENCOR SAC MT1224CH Klíma mobil légkondicionáló fő tulajdonságai

  • Mobil légkondicionáló a helyiségben lévő magas hőfok szabályozásához
  • A párátlanító funkció segít fenntartani a megfelelő páratartalmat
  • A(z) SENCOR SAC MT1224CH Klíma gyorsan bemelegíti a helyiséget
  • A távvezérlővel komfortosan kezelheted a mobil légkondicionálót
  • A ventilátor szétteríti a levegőt a szobában
  • A helyes funkcionáláshoz 18 és 32 °C közötti hőmérséklet szükséges
  • A(z) SENCOR SAC MT1224CH Klíma mobil klíma páraszívó teljesítménye: 36 l

A(z) SENCOR SAC MT1224CH Klíma funkciói és vezérlése

A digitális kijelzőn megnézheted a működésével kapcsolatos információkat. Az éjszakai üzemmód segítségével elektromos energiát takaríthatsz meg, de nem kell tartanod attól, hogy alvás során meleged lesz. A(z) SENCOR SAC MT1224CH Klíma képes lecsökkenteni a fordulatszámot, ami kisebb zajszintet biztosít. A görgőknek köszönhetően bárhová elhelyezheted a(z) Sencor által gyártott mobil légkondicionálót. Az automatikus kikapcsolás garantálja, hogy a klíma kikapcsol az általad megadott időben.

Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Kondenztartály kapacitása
0,4 l Kész!

Energetikai paraméterek

Energiaosztály
A Kész!

Tulajdonságok

Kondenztartály kapacitása
0,4 l Kész!

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SAC MT1224CH Klíma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SAC MT1224CH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SAC MT1224CH Klimatizácia.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ