AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

SENCOR SBG 5000BK

Termékkatalógus
SENCOR SBG 5000BK
4,8 5 értékelés
Elektromos grill - Tapadásmentes, eltávolítható grillező lapok, olaj hozzáadása nélkül történő grillezési lehetőség eltávolítható olajcsöpögtető tálca, exkluzív üvegezett kialakítás, a lapok két típusa: felső sima lap, alsó barázdás grillező lap, 3 működési pozíció (zárt / 90°-ban nyitott / 180°-ban nyitott), a paralelogramma mechanizmus biztosítja az egyenletes nyomáselosztást, automata hőmérséklet-szabályozó kijelző ablakkal
Kód:  SEEG009 Termékszám:  41005949 Gyártó honlapja:

SENCOR SBG 5000BK

A SENCOR SBG 5000BK nem csak a nyári grillezés lehetőségét ígéri. A többfunkciós grill, tapadaásmentes lapokkal, mindig elkészíti számodra a legízletesebb finomságokat. Az egészséges táplálkozás hívei is örülhetnek, hiszen ehhez a grillhez nem szükséges az olaj használata. A  SENCOR SBG 5000BK grill, üvegezett kivitelben, könnyen mosható, elég letörölni papírtörlőkendővel. Ez az elektromos, fekete színű grill mosógépben is mosható és a háztartásból se vesz el sok helyet, mivel függőlegesen elhelyezhető. 

A SENCOR SBG 5000BK grill főbb jellemzői

  • Kellemes és elegáns design
  • Grillezés olaj hozzáadása nélkül
  • Sima és barázdált grillezőlap
  • Könnyű használat és pozícionálás
  • A SENCOR SBG 5000BK a működést és a felmelegedést külön kijelző jelzi
  • Egyszerű karbantartás

A SENCOR SBG5000BK egyenletesen grillez

A SENCOR grill 3 működési pozícióval (zárt / 90°-ban nyitott / 180°-ban nyitott) rendelkezik. A felső sima lap és az alsó barázdált lap bámilyen finomságot elkészít, köszönhetően paralelogramma mechanizmusnak, amely biztosítja az egyenletes nyomáselosztást?. A SENCOR SBG 5000BK alján található egy eltávolítható olajcsöpögtető tálca. A fogantyú hőszigetelt, valamint a talp csúszásgátló, így az eszköz egyszerűen pozícionálható.

Forróság és grillezés problémamentesen

A SENCOR SBG 5000BK következő előnye, hogy automatikusan szabályozható a hőmérséklet egy kijelzőn. A működést és a felmelegedést külön kijelző jelzi, hogy mindig pontosan azt szabályozd, amit szeretnél. Megkönnyíti a munkádat a harminc perces időzítő. A SENCOR grillhez felhasznált anyagok egytől egyig minőségiek és ezek biztosítják a tökéletes grill szendvicseket, húst, zöldséget és sok más kiváló ételt.

 

Paraméterek

Anyag

Grill anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
750 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
25 cm Kész!
Grillfelület mélysége
30 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
16,5 cm Kész!
Grill szélessége
37 cm Kész!
Grill mélysége
33 cm Kész!

Tömeg

Súly
6 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Időzítő, Tapadásmentes felület, Csepptálca, Hőszabályzás, Kivehető rács Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
2 000 W Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SBG 5000BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBG 5000BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SBG 5000BK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ