Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

SENCOR SBG 6231SS kontaktgrill Automatic+ XL

Termékkatalógus
SENCOR SBG 6231SS kontaktgrill Automatic+ XL
4,5 6 értékelés
Kontakt grill - 2100 W teljesítmény, 1 db, összesen 750 cm2 grillfelület, grill anyaga: fém, kijelző, tapadásmentes felület, csepptálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 6 kg
48 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENEG445 Termékszám:  SBG 6231SS Gyártó honlapja:
SENCOR SBG 6231SS kontaktgrill Automatic+ XL 48 990 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

SENCOR SBG 6231SS kontaktgrill Automatic+ XL

Sencor | Kontakt grill | SBG 6231SS

A Sencor SBG 6231SS elektromos grillezője vagyok remek tulajdonságokkal

Sencor SBG 6231SS

Szeretnél szuper hamburgert, ízletes steaket vagy finom grillezett zöldségeket enni évszaktól függetlenül? Velem még ez is lehetséges, a SBG 6231SS elektromos grillezője vagyok és szinte bármit elkészítek a kérésedre. Többé már nem korlátoz a szabadtéri elkészítés, ugyanis mindent megsüthetsz az otthonod kényelmében, az erkélyen vagy akár a kertben is. Gyorsan dolgozom, az ideális méreteimnek hála pedig komfortosan mozgathatsz egyik helyről a másikra. Próbáld ki a grillezést a Sencor elektromos grillezőjével, amely a remek funkcióival biztosan örömet okoz.

Az automatikus érzékelők felismerik a hús és a zöldség vastagságát

Segítségemmel anélkül élvezheted ki a legfinomabb falatokat, hogy minden pillanatban ellenőrizned kellene a készülő ételt. A Sencor olyan érzékelővel tervezett meg, amely automatikusan felméri a hússzeletek vagy zöldségek vastagságát. Ezekkel az információkkal pedig beállítom a kívánt hőmérsékletet és a grillezés idejét. Mivel mindenki máshogyan szereti az ételt, az LCD kijelzőn megjelenítem számodra a sütés különböző fokozatait.

Sencor | Kontakt grill | SBG 6231SS
Sencor | Kontakt grill | SBG 6231SS

7 automata programot használok

Minden étel különböző hőmérsékletű és hosszúságú grillezést igényel az elkészítéséhez. 7 programmal dolgozom a különböző ételekhez, és automatikusan állítom be a hőmérsékletet és az időt, hogy azok páratlan ízben készüljenek el. Éld át a gasztronómiai élményt a sült hússal, hallal, zöldségekkel vagy ropogós péksüteményekkel. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy beállítod a forgógombot és a kiválasztott program megjelenik az LCD kijelzőn. Emellett használhatod a kézi beállítást is.
Programjaim:
1. Fagyasztott ételek
2. Szalonna
3. Csirkehús
4. Kolbászok ésvirslik
5. Steak
6. Hal
7. Hamburgerek
8. Kézi beállítás


Élvezd a legjobb minőséget a kétféle grillezőlappal

Eltávolítható grillezőlapokkal dolgozom, amelyek kiváló minőségű tapadásmentes felülettel készültek az egyenletes grillezéshez. Kétféle grillezőlap áll a rendelkezésedre. A sima grillezőfelület ideális a zöldségeknek, miközben a barázdázott grillezőlap elengedhetetlen a húsok készítéséhez. A tapadásmentes lapok a tisztítás során is jól jönnek, amely könnyű és gyors. A különleges kialakításának hála egy csepptálcába gyűjti a felesleges zsírt és levet, amelyet könnyedén elmoshatsz a mosogatógépben is.

Sencor | Kontakt grill | SBG 6231SS
Sencor | Kontakt grill | SBG 6231SS

2100 W teljesítménnyel dolgozom a gyors felmelegedésért

2100 wattos teljesítményemmel gyorsan felmelegszek, és mivel okos segítőtárs vagyok, automatikusan jelzem neked, hogy most már megkezdheted a sütést. Néhány percen belül behelyezheted az ételt, kiválaszthatod a programot és manuálisan is szabályozhatsz, sőt 3 pozíció közül választhatsz (zárt/90°-ban nyitott/180°-ban nyitott).

Műszaki adatok

  • Grillezés lehetősége olaj hozzáadása nélkül
  • Hőszigetelt felület
  • Tapadásmentes grillezőlapok
  • Elegáns rozsdamentes acél kivitel
  • Külön működésjelző és felmelegedés-jelző
  • Függőleges tárolás lehetősége
Sencor | Kontakt grill | SBG 6231SS

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Grill anyaga
Fém Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
750 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
30 cm Kész!
Grillfelület mélysége
25 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
18,5 cm Kész!
Grill szélessége
38 cm Kész!
Grill mélysége
32 cm Kész!

Tömeg

Súly
6 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Kijelző, Tapadásmentes felület, Csepptálca, Csúszásgátló lábak, Hőszabályzás, Állapotjelzés, Kivehető rács Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
2 100 W Kész!
Programok száma
7 Kész!
Grillfelületek száma
1 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható
Nem Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SBG 6231SS kontaktgrill Automatic+ XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBG 6231SS Kontaktní gril Automatic+ XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SBG 6231SS Kontaktný gril Automatic+ XL.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ