A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sencor SBR 1031WH

Termékkatalógus
Sencor SBR 1031WH
4,6 23 értékelés
Kenyérsütő - 580 W fogyasztás, töltet tömege: 900 g, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, akusztikus jel, tapadásmentes felületű edény és kijelző, 12 program, speciális program: héj színének beállítása, lekvár és bagettek és zsemlék, dagasztóhorog/horgok, mérőpohár, kampó és receptkönyv, fehér színű
Kód:  EAV6073a Termékszám:  SBR 1031WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SBR 1031WH

A teljesen automata Sencor otthoni kenyérsütőgép hasznos segítséget jelent majd minden otthonban. Összesen 12 előre beállított sütési program közül választhatsz, amivel friss kenyeret, zsemlét, kiflit, fánkot, vagy akár tésztát is süthetsz. Van egy külön program is kelt tészta (pl. pizza) elkészítéséhez, illetve dzsem- és lekvárfőzéshez. Mindez egy hasznos, multifunkciós kiegészítővé teszi minden konyhában.

A sütőgépben olyan péksüteményeket is lehet sütni, amik mazsolát, diót, szárított gyümölcsöt és egyéb hozzávalókat tartalmaznak. Ha egy hozzávalót később kell hozzáadni, a gép erről hangjelzéssel értesít. A sütőgép lehetővé teszi, hogy kétfajta kéregbarnaság (világos és sötét) közül válassz, illetve megválaszthatod a kenyér méretét is: 450/700/900 g. Ha nagy sietségben vagy, biztosan értékelni fogod a gyorssütési programot. Természetesen a gép rendelkezik egy időzítővel, ami lehetővé teszi, hogy késleltethesd a sütést 10 órával - mindez 10 perc alatt beállítható. A sütés befejezése után a kenyér még egy óráig meleg lesz.

A sütőgép könnyen kezelhető a nagy LCD kijelzőnek köszönthetően, illetve a sütést maximálisan tudod kontrollálni a fedőn lévő ablakon keresztül. A dagasztókar és a sütőforma tapadásgátló anyaggal van bevonva a könnyű karbantartás érdekében. A sütőforma mosogatógépben mosható. A sütőgép alján csúszásgátló lábak találhatók.

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
480-580 W

Kenyér maximális nagysága:
900 g

Dagasztókarok száma:
1

Időzítő:
10 óra

Előre beállított programok:
Alap sütés
Francia kenyér
Korpás búzakenyér
Pirított kenyér
Gyors sütés
Dagasztás
Édes kenyér - dagasztás, kelesztés és sütés - ropogós és édes kenyér sütéséhez
Joghurtos kenyér
Kelt tészta – dagasztás és kelesztés, sütés nélkül (pl.: tekercsek, pizza)
Dzsem - dzsem- és lekvárfőzéshez
Torta - dagasztás, kelesztés és sütés (kelesztés szódával vagy sütőporral)
Sütés - csak sütéshez

Kábelhossz:
1 m

Méretek:
276 x 280 x 320 mm (szé x mé x ma)

Tömege:
4,2 kg

Feszültség és frekvencia:
220-240 V, 50 Hz

Mellékelt tartozékok:
Receptek
Mérőpohár
Mérőkanál
Kampó a dagasztókar kivételéhez a kenyérből

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Teljesítményfelvétel
580 W Kész!
Töltet tömege
900 g Kész!
Horgok száma
1 db Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Tapadásmentes felület Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
580 W Kész!
Töltet tömege
900 g Kész!
Horgok száma
1 db Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Tapadásmentes felület Kész!

Funkciók és programok

Funkciók
Késleltetett indítás, Hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, Hangjelzés, Héj színének beállítása Kész!
Programok száma
12 Kész!
Különleges programok
Dzsem, Bagett, Zsemle, Lekvár Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Dagasztóhorog/horgok, Mérőedény, Kampó, Receptkönyv Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérsütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

....Mindent a leírtak szerint csinaltam....el is indul a gép.....majd pár perc múlva leáll...sípol egyfolytában..és L L L felirat jelenik meg.....erre vonatkozó leírást nem találtam...sehol...rossz a gép?!!!

Kérdések és válaszok: Sencor SBR 1031WH
Kiegészítők: Sencor SBR 1031WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBR 1031WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SBR 1031WH.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ