Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

SENCOR SBR 760WH

Termékkatalógus
SENCOR SBR 760WH
5 5 értékelés
Kenyérsütő - 850 W fogyasztás, töltet tömege: 1350 g, kijelző, késleltetett indítás, 12 program, speciális program: héj színének beállítása, dagasztóhorog/horgok, fehér színű
Kód:  EAV6073d Termékszám:  41005722 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SBR 760WH

A SENCOR SBR 760WH kenyérsütő a háztartás kitűnő és nagyon hasznos segítője lehet. A kenyérsütő két dagasztólapáttal ellátott. Az elkészítés valóban egyszerű, elég beleönteni a szükséges hozzávalókat, összekeverni ezeket, majd kiválasztani a tíz előre beállított program egyikét. A kenyérsütő két másik programmal is rendelkezik, ezek azonban nem sütésre szolgálnak, hanem tészta-, dzsem- és lekvárkészítésre. A kenyérsütőhöz mérőcsésze, kanál és acélkampó is jár a bebiztosított dagasztólapát kihúzásához. A kenyérsütő méretei: 247 × 139 × 189 mm.

A SENCOR SBR 760WH kenyérsütő legfontosabb jellemzői

  • A SENCOR kenyérsütő elegáns fehér kivitelű
  • Két dagasztólapát a nagyszerű eredményért
  • Tizenkét előre beállított program
  • A kenyér maximális tömege 1350 gramm
  • 13 órás késleltetett sütés beállításának lehetősége
  • Melegen tartó funkció 60 perccel a sütés befejezését követően
  • A dagasztólapát és a sütőforma tapadásmentes felületkezelésű
  • Nagy, háttérvilágítású LCD-kijelző
  • Biztonsági csúszásgátló talpak

A SENCOR SBR 760WH kenyérsütő 12 remek programmal rendelkezik

Mint már említettük, a kenyérsütő 10 előre beállított sütőprogrammal rendelkezik. A következő program tészta elkészítésére szolgál. Alkalmas például pizza, bagett, kifli, fánk és más egyéb tészták elkészítéséhez. Az utolsó programot főleg a gyümölcsök betakarításakor fogod értékelni, ugyanis dzsem- és lekvárfőző programról van szó. A kémlelőnyílással ellátott fedélnek köszönhetően pedig ellenőrizheted a program folyamatát.

Mindig friss és ropogós

A tíz sütőprogramnak hála mindig az elképzeléseidnek leginkább megfelelő kenyeret sütheted! A kenyérsütőn 3 fokozat szerint állíthatod be a kényérhéj pirítását - világos, közepesen barnult és barna. Az előre beállított programokon kívül a kenyérsütő néhány rendkívül ügyes és hasznos funkcióval rendelkezik. Ezek egyike a 13 órás késleltetett indítás funkciója. Hogy reggel ne kelljen korán kelned, este mindent egyszerűen előkészíthetsz, és a kenyérsütő pl. reggel ötkor hozzákezdhet a sütéshez. A kenyérsütő melegen tartó funkcióval is ellátott, amelyet a sütést követően akár egy órával is képes megtartani. Áramszünet esetén a készülék 10 perces memóriával rendelkezik, így képes folytatni az abbahagyott programot.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Teljesítményfelvétel
850 W Kész!
Töltet tömege
1 350 g Kész!
Horgok száma
2 db Kész!
Tulajdonságok
Kijelző Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
850 W Kész!
Töltet tömege
1 350 g Kész!
Horgok száma
2 db Kész!
Tulajdonságok
Kijelző Kész!

Funkciók és programok

Funkciók
Késleltetett indítás, Hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, Hangjelzés, Héj színének beállítása Kész!
Programok száma
12 Kész!
Különleges programok
Gluténmentes kenyér, Dzsem, Bagett, Zsemle, Lekvár Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Dagasztóhorog/horgok, Mérőedény, Kampó, Sütőforma, Kanál Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérsütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SBR 760WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBR 760WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SBR 760WH.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ