A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

SENCOR SBU 7870GG szuper vákuumos mixer Vitamin+

Termékkatalógus
SENCOR SBU 7870GG szuper vákuumos mixer Vitamin+
4,7 52 értékelés
Turmixgép - teljesítmény: 1500 W, 28000 ford/perc maximális fordulatszám, 1 sebességfokozat, 1,5 l-es tartály, tritán anyagú tartály, mixelés levegővel való érintkezés nélkül, pulzáló funkció és előre beállítottt programok, használható: smoothie és jégtörés, hordozható palack, 3 db edény
Kód:  SENMV864 Termékszám:  SBU 7870GG Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SBU 7870GG szuper vákuumos mixer Vitamin+

Vákuumos mixer

Vákuumos mixer

Sencor SBU 7870GG vákuumos mixer vagyok és a teljesítményem 1 500 W

Sencor SBU 7870GG

Hét hatékony programmal rendelkezem, amelyekkel sok mindent összemixelek. SBU 7877GG vákuumos mixer vagyok és a Sencor vákuumos mixelési technológiával látott el, valamint képes vagyok 28 000 fordulatszámot elérni percenként. Összességében egy tökéletes segítő vagyok, aki az 1 500 W-os teljesítményével és a funkcióival gazdagabbá teszi a háztartásokat. Ráadásul kilenc elegáns, fémes színváltozatban vagyok kapható.

Speciális vákuumos egységem van

Készítsd el a kedvenc italodat, amelyet a munkahelyeden is szuper frissen fogyaszthatsz el. Képes vagyok vákuumos mixelésre. Mit jelent ez valójában? Speciális vákuumos egységgel rendelkezem, amellyel a bekapcsolás után kiszívom a levegőt a tartályból, majd ezután összemixelem az alapanyagokat. A vákuum néhány órán keresztül frissen tartja az élelmiszereket. Nincs oxidáció és nem vesznek el a vitaminok vagy az ásványi anyagok. Így az ital még néhány óra után is ugyanolyan friss marad, mint amikor összemixelted.

Vákuumos mixer
Vákuumos mixer

A Sencor® Nutri Smart Blending technológiával látott el

A Sencor® Nutri Smart Blending technológiával optimalizálom a hét előre beállított programomat. A Pulse gombnak köszönhetően még a nehéz alapanyagokat is nagyon rövid idő alatt feldolgozom.
1. Smoothie
2. Nutri Blend
3. Extra Smoothie
4. Soup/Saute
5. Ice Crash
6. Flour/Nuts
7. Pulse


Mi az a multiciklonos mixelés?

A kicsi és a nagy tartály kifinomult kialakítása lehetővé teszi számomra a legjobb munkát. A tartályok tartós késegységgel és egyedi barázdás szerkezettel rendelkeznek, amelyről jól visszaverődnek az alapanyagok. Így 60%-kal jobb eredményeket biztosítok, mint a hagyományos mixer.

Vákuumos mixer
Vákuumos mixer

A feldolgozási folyamatot megkönnyítik az 1,5 l-es és a 0,7 l-es tartályok

A tartályok kiváló minőségű TRITÁN műanyagból készültek, amely rendkívül tartós, nem nyeli el a szagokat és BPA-mentes. A tartályok kiválóan alkalmasak a vákuumozásra, ha kisebb vagy nagyobb mennyiségű friss italt szeretnél eltárolni. A csomagolásomban egy 1,5 l-es fő és két 0,7 l-es hordozható tartályt találsz.

8 kiváló minőségű, titán felületű, rozsdamentes acélból készült kés

A kések kidolgozásának minősége nem véletlen. A rozsdamentes acél és a titán felület kombinációja még akkor is minimalizálja a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok elvesztését, ha nem használom a vákuumos egységet. Velem mindig 100%-os minőségű italokat fogyaszthatsz!

Vákuumos mixer

Műszaki adatok

  • 7 program a mixeléshez
  • Multiciklonos mixer
  • 28 000 fordulatszám/perc


  • Csökkenti az oxidációt
  • Mérsékli a tápanyagok oxidációját
  • Megelőzi az enzimek vesztését

Vákuumos mixer

Paraméterek

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Maximum fordulatszám
28 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Mixelés levegővel való érintkezés nélkül, Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Maximum fordulatszám
28 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Mixelés levegővel való érintkezés nélkül, Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
1,5 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
3 db Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SBU 7870GG szuper vákuumos mixer Vitamin+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBU 7870GG vakuovací super mixér Viitamin+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SBU 7870GG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SBU 7870GG Vakuum-Supermixer Vitamin+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SBU 7870GG Vakuum-Supermixer Vitamin+.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ