30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Sencor SCG 6050SS

Termékkatalógus
Sencor SCG 6050SS
4,3 12 értékelés
Kávédaráló - elektromos, teljesítmény 150 W, őrlőköves, 15 őrlési fokozat, kávétartály kapacitása 350 g, csúszásmentes talpak, adagoló a csomag része, méretek 36 × 25 × 16,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete és ezüst kivitel
29 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SESCG721 Termékszám:  SCG 6050SS Gyártó honlapja:
Sencor SCG 6050SS 29 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

32 650 Ft
Szett megvásárlása

Sencor SCG 6050SS

Sencor Elektromos kávédaráló

Elektromos kávédaráló

Ismerkedj meg az SCG 6050SS elektromos kávédarálóval

Sencor SCG 6050SS

A Sencor SCG 6050SS elektromos kávédarálója vagyok és segítségemmel frissen őrölt kávét készíthetsz az otthonod kényelmében. Mindenki szívesen fogad, aki a hagyományos kávékészítést részesíti előnyben. Mint egy minőségi kávédaráló, megőrzöm a frissen őrölt kávébabszemek kiváló minőségét és aromáját. Röviden, az ízlelőbimbóid minden elvárásának megfelelek, számos őrlési intenzitás közül választhatsz a beállításaimnál. Csodaszép fekete részletekkel díszített rozsdamentes acél megjelenéssel érkezem, amely tökéletesen illik bármilyen konyhába.

15 módon őrlöm a kávét rozsdamentes acél köszörűkövekkel

Prémium minőségű rozsdamentes acél köszörűkövekkel dolgozom. Ez az egyedülálló feldolgozás nem is a véletlen műve. Ezek a köszörűkövek ugyanis maximális mértékben ellátják a funkciójukat, akár 15 őrlési fokozatot kínálnak. A kiválasztott intenzitás alapján határozom meg a kávébabszemek őrlésének finomságát, amely jelentős mértékben hozzájárul a kávé végleges ízéhez. A rozsdamentes acél őrlési mechanizmussal megőrzöm a kávé intenzív aromáját illetve gyors és precíz darálást biztosítok. Velem biztosan nem fordul elő, hogy megégetem a kávédat. Kitűnő csésze kávét ihatsz általam,amely remekel gazdag ízével és aromájával.

Sencor Elektromos kávédaráló
Sencor Elektromos kávédaráló

Élvezd a kellemes használatot

Mutatós megjelenésem mellett igazán praktikus eszköz is vagyok, minden lépésnél könnyű a használatom. Két forgógombbal rendelkezem, az egyikkel beállíthatod a kávédarálás nem kívánt állagát - a durva állagtól a legfinomabb állagig, miközben a másikkal kényelmesen szabályozhatod a darált kávé mennyiségét 2 és 10 csésze között. Igyál egy finom hosszú Americana kávét vagy egy rövid Espresso-t.


Praktikus kiegészítőkkel érkezem

A rozsdamentes acél feldolgozásom gondoskodik a hosszú élettartamról és a könnyű karbantartásomról. A Sencor olyan alapvető kiegészítőkkel készített el, amely magában foglalja például a 380 gramm kapacitású, nagy méretű kávébabtartályt. Ez a tartály fedővel készült, amely tökéletesen zár, így az aroma nem párolog el a kávébabszemekből. Amint megdarálom a kávét, automatikusan továbbítom azt egy nagy méretű alsó tárolóba. Neked csak annyi a dolgod, hogy a mérőpohárral meghatározod az őrölt kávé mennyiségét egy vagy több csésze számára.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Műszaki adatok

  • Alacsony zajszint
  • 15 őrlési  beállítás a finomtól a durváig
  • Acél köszörűkövek
  • Átlátszó, eltávolítható őrölt kávé tartály
  • A daráló felső része eltávolítható
  • A kávébabtartály kapacitása maximum 380 g

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Adagoló Kész!

Méret & súly

Magasság
36 cm Kész!
Szélesség
25 cm Kész!
Mélység
16,5 cm Kész!
Tömeg
2 kg Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SCG 6050SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SCG 6050SS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SCG 6050SS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ