Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SCP 5304WH

Termékkatalógus
Sencor SCP 5304WH
4,6 5 értékelés
Indukciós főzőlap - indukciós, 1300/1600 W, 2 zónás, 60-240° közötti hőmérséklet-szabályozás, 12-19 cm átmérőjű főzőlapok, 1-180 min időzítő, LCD kijelző
Kód:  EAT5301i Termékszám:  SCP5304WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCP 5304WH

Megidézni hatalmas kincseket a konyhában segítségével indukciós főzőlap. Ezzel a készülékkel akkor nagyon olcsón és gyorsan főzzük majdnem minden snack. Hála az indukciós rendszer, az összes termelt hőt a kályha kerül közvetlenül az edények és a többi tábla hideg marad. Ez lehetővé teszi a megtakarítás akár 50 százalékkal kevesebb energiát és 60 százaléka az idő, amíg az ételek elkészítéséhez.

Üvegkerámia felülete nagyon gyors és könnyű tisztán tartani. A felső szélén a készülék két főzési zóna átmérőjű 145 mm és 167 mm. Segítségével nagy numerikus LCD kijelző kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet. Hőmérséklet-szabályozás lehetséges 60 fok és 240 fok. Fogyasztás 200 W és 1600 W jelenik meg az alapértelmezett. A termék fel van szerelve egy teljesen állítható időzítő 1-180 perc főzés.

A készülék el van látva több biztonsági funkciókat. Van beépített túlmelegedés védelem. Továbbá, akkor kap egy tiszta hang jel esetén rossz helyen edényt a főzőfelület. Tűzhely ki magát, miután két óra inaktivitás. A tűzhely nagyon könnyen szállítható méretének köszönhetően. Csúszásmentes lábak, ugyanakkor rendelkeznek abszolút stabilitás után főzési idő.

méretek:
600 × 310 × 71 mm

súly:
4,4 kg

legfontosabb jellemzői

  • Kialakítás kompakt tűzhelyek
  • Egyszerű működtetés LCD kijelzővel
  • Bőséges hely két vízmelegítők
  • Integrált túlmelegedés elleni védelem
  • Csúszásmentes lábak tartják a terméket a helyén

Paraméterek

Főzőlap típusa
Indukciós, Elektromos Kész!
Tányérok száma
2 db Kész!
Tányér átmérője
16,7 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa
Indukciós, Elektromos Kész!

Tulajdonságok

Tányérok száma
2 db Kész!
Tányér átmérője
16,7 cm Kész!

Méret

Mélység
31 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
7,1 cm Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SCP 5304WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SCP 5304WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SCP 5304WH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ