Akvizice ApF HU Shop roku

Sencor SCR 4200

Termékkatalógus
Sencor SCR 4200
3,9 13 értékelés
Autós kamera - érzékelő felbontása 12 Mpx, 170°-os képszög, 3"-es kijelző, vezeték nélküli és hurok felvétel, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), mono hangzás, maximálisan 32 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya rakható bele, JPEG formátumok támogatása, mini USB interfész, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagolásban, USB gondoskodik az áramellátásáról, 180 mAh akkumulátor-kapacitás
14 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GK420x1 Termékszám:  35052018 Gyártó honlapja:

Sencor SCR 4200

Sencor SCR 4200 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Soha nem tudhatjuk, mi történhet velünk az úton. Ezért jó ötlet, ha rögzítő kamerát szerzel be az autódba. Baleset esetén a kamera felvételei bizonyítékként használhatók. A Sencor SCR 4200 autós videokamera Full HD minőségben (1920 × 1080) képes rögzíteni. Ez a felbontás biztosítja a minőségi és részletes képet. A beépített mikrofon elég érzékeny a monó hang felvételére. A felvétel vezérléséhez használhatod a 3"-os kijelzőt. A kamera 170°-os szögben képes rögzíteni a képeket. Ez elegendő mind a sávok, mind pedig a környezet befoglalásához. 

A Sencor SCR 4200 autós videokamera legfontosabb jellemzői 

  • Ez a kamera Full HD videofelvételt képes készíteni (1920 × 1080) 
  • A kamera rendelkezik egy micro SD kártya nyílással
  • A támogatott formátumok közé tartozik a JPEG 

    A fedélzeti kamera funkciói és kialakítása

    A videokamerák fejlesztésekor a gyártónak a műszaki paraméterek mellett a felhasználóbarát megoldást is meg kell terveznie. Ez elsősorban a kamera felszereléséről és a különféle funkciókról szól. A kamera alkalmas a szélvédőről való felvételre. A készüléket autóakkumulátorok táplálják. Nem kell törölnöd a képeket a róla, hanem a kamera maga fogja azt megtenni. Hurokban rögzít, és rajtad múlik, hogy melyik képeket hagyod meg.

    A Sencor SCR 4200 autós videokamera csatlakoztathatósága és csomagolása

    A kamerán kívül a kézikönyv, az autós töltő és a tartó is megtalálható a csomagban. Az adat interfészek mini USB-t tartalmaznak. A Sencor SCR 4200 kamera akkumulátorának kapacitása 180 mAh.

    Paraméterek

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Csomag tartalma
    Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    8,9 cm Kész!
    Magasság
    5,4 cm Kész!
    Mélység
    3,4 cm Kész!

    Látószög
    170 ° Kész!
    Érzékelő felbontása
    12 Mpx Kész!
    Kijelző mérete
    3" Kész!

    Elemek

    Tápellátás típusa
    USB Kész!
    Akkumulátor-kapacitás
    180 mAh Kész!
    Több paraméter

    A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Sencor SCR 4200
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ