A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Velikonoce HU

Sencor SDA-512

Termékkatalógus
Sencor SDA-512
TV antenna - kültéri, DVB-T és DVB-T2, erősítés 20 dBi, vízszintes és függőleges polarizáció, F csatlakozó és IEC csatlakozó, LTE szűrő és erősítő, vízálló, adapterrel
Kód:  SDA02d2 Termékszám:  35051698 Gyártó honlapja:

Sencor SDA-512

Érdekel egy kiváló minőségű antenna, amely lehetővé teszi a DVB-T és DVB-T2 jelek fogadását? Ebben az esetben a Sencor SDA-512 kültéri TV-antenna megfelelő a számodra. Külső kialakításának köszönhetően gyengébb jelet is fogad. Ezt az antennát oszlopra vagy a tetőre kell felszerelni. A Sencor TV antenna vízszintes és függőleges polarizációval is rendelkezik. A zavarójelek vétele ellen az antennát mind LTE jelszűrővel, mind önálló jelerősítővel is továbbfejlesztették. A nyereség értéke 20 dBi. A számos pozitív tulajdonság a magas vízállóságot is magában foglalja. A mellékelt adaptert tápegységhez tervezték.

A Sencor SDA-512 TV-antenna főbb jellemzői

  • A kültéri antenna gyengébb jellel rendelkező területeken is alkalmazható
  • Oszlopra vagy a tetőre kell felszerelni
  • A Sencor TV antenna képes fogni a DVB-T és DVB-T2 jeleket
  • Polarizáció: vízszintes és függőleges
  • Az antenna a következő bemenetekkel és kimenetekkel rendelkezik: F csatlakozó és IEC csatlakozó
  • A jel erősítéséhez az antennához LTE szűrő és erősítő van felszerelve

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SDA-512
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SDA-512. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SDA-512. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor SDA-512. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sencor SDA-512.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ