Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

SENCOR SDH 2020WH

Termékkatalógus
SENCOR SDH 2020WH
4,7 6 értékelés
Páramentesítő - 52 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 3 l-es tartály, 45 dB zajszint, teljesítményszabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás, 16,2 kg tömeg
Kód:  SENOD192 Termékszám:  SDH 2020WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SDH 2020WH

Sencor | Párátlanító SDH 2020WH

Sencor | Páramentesítő | SDH 2020WH

Próbáld ki az új SDH 2020 páramentesítőt a Sencor-tól

Sencor SDH 2020WH

Ismerd meg a pincék, padlások, vidéki nyaralók, otthonok és új épületek megbízható páramentesítő segédeszközét. Örülök, hogy rám találtál. A Sencor márka SDH 2020WH névre keresztelt hatékony páramentesítő készüléke vagyok nagyszerű teljesítménnyel. 24 óra alatt megbízhatóan szabadulok meg 20 liter felesleges nedvességtől egy 52 m2es helyiségben. Ezzel eredményesen előzöm meg a különféle penészek kialakulását, sőt, hogyha megfelelő helyet találsz a számomra, általam gyorsabban száradhatnak a kimosott ruhák is. Komfortos méretekkel érkezem, így pont oda helyezhetsz el,ahol szükség van rám. Még a szállításom is egyszerű, hiszen beépített fogantyúval és görgőkkel büszkélkedhetek.

Kétféleképpen működöm

Két hatékony üzemmódot nyújtok. Az első a 3 literes kondenzvíz tartály, amellyel normál használat esetén két egész napig vagyok üzemképes a tartály cseréje nélkül. Akkor is kihasználhatod a képességeimet, amikor egy magas páratartalmú helyiséget gyorsan és hatékonyan szeretnél páramentesíteni. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy rögzítesz egy lefolyóhoz, és máris megkezdődhet a folyamatos működésem.

Sencor | Páramentesítő | SDH 2020WH
Sencor | Páramentesítő | SDH 2020WH

Intelligens módjaimmal minden simán megy

Különféle intelligens üzemmódokat/funkciókat biztosítok, amely nagy mértékben megkönnyíti a használatomat.
1. Intelligens páramentesítés mód
Felmérem a páratartalom koncentrációját az adott helyiségben és ennek megfelelően szabályozom a ventilátor teljesítményét a maximálisan energiatakarékos és mégis hatékony páramentesítés érdekében.
2. Turbo üzemmód
A Turbo üzemmódot beállíthatod magas, közepes vagy normál teljesítményszinten is. A normál és a közepes sebesség ideális a normál működéshez maximum 125 m3 levegő páramentesítéséhez. A magas, 168m3-es páramentesítés ajánlott akkor, hogyha magas a szoba páratartalma vagy rövid idő alatt szeretnél gyors eredményeket elérni.
3. A beállított páramentesítő teljesítmény megőrzése
Ezzel az üzemmóddal alkalmazkodom az igényeidhez. 35-85% között választhatod ki az értéket 5%-os lépcsőkben haladva.
4. Elektronikus időzítő
Természetesen rendelkezésedre áll az elektronikus időzítő is a ki- és a bekapcsolás lehetőségével akár 24 óra után.


Kövesd nyomon otthonod páratartalmát

Minden funkciót és üzemmódot nagyon könnyedén állíthatsz be rajtam. Egyértelmű gombokkal rendelkezem, ezeket el sem tudod téveszteni, emellett minden értéket megtekinthetsz a digitális kijelzőn. A Sencor emellett páraszint-mutatóval is ellátott, ennek köszönhetően mindig tudni fogod, milyen a páraszint az otthonodban.

Sencor | Páramentesítő | SDH 2020WH
Sencor | Páramentesítő | SDH 2020WH

Csendes és biztonságos működés

Élvezd a zavartalan alvást és pihenést a szobában, ahol a lehető legkényelmesebben pihenhetsz. A páramentesítés közben csendben dolgozom, a zajszintem nem haladja meg az 46 dB-t (A). A biztonság tekintetében is számíthatsz rám. Automatikusan kikapcsolok, amikor a tartály megtelt, illetve automatikus fagyásgátló üzemmóddal is rendelkezem.

Műszaki adatok

  • Automatikusan szabályozza a koncentrációt
  • Csendes működést biztosít 41 dB (A)
  • Intelligens páramentesítési mód
  • Elektronikus be- és kikapcsolási időzítő 24 órán keresztül
  • Maximum 52 m2-es helyiségekhez
  • Páramentesítési teljesítménye 20 l / 24 óra
Sencor | Párátlanító SDH 2020WH

Paraméterek

Páramentesítő kapacitás
20 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
52 m2 Kész!
Tartály térfogata
3 l Kész!
Maximális zajszint
45 dB Kész!
Tömeg
16,2 kg Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
20 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
52 m2 Kész!
Tartály térfogata
3 l Kész!
Maximális zajszint
45 dB Kész!
Tömeg
16,2 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SDH 2020WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SDH 2020WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SDH 2020WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SDH 2020WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SDH 2020WH.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ