Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Sencor SES 2010 BK

Termékkatalógus
Sencor SES 2010 BK
4,4 3 értékelés
Karos kávéfőző 15bar, víztartály 1,2 liter, funkciók forró víz, gőz fúvóka, felmelegedés csésze, plusz helyet biztosít nagy csésze
Kód:  EAV4143a Termékszám:  SES2010BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SES 2010 BK

El sem tudja képzelni egy nap anélkül, kedvenc kávé? Sencor bemutatja kiváló tőkeáttétel espressovar hogy lenyűgözi nemcsak az ára, hanem a modern design. Pillanatokon belül, így csak fel két csésze kávét egyszerre. A tervezés elfér minden konyhában, ahol meg fog tenni a kedvenc társa minden nap. 

gyakorlati segítséget

Kávé készül nyomása alatt 15bar, biztosítva a kiváló eredményt, amivel nagyon elégedett lesz. Ez egy nagy 1,2 literes víztartály, így nem kell, hogy töltse fel a vizet olyan gyakran. Forró gőz, majd készítsen finom és tökéletesen felvert tej cappuccino vagy a latte macchiato. A fúvóka is lehet kapcsolni, hogy egy mód a meleg víz, így könnyen teát főzni. Egyéb szolgáltatások közé egy speciális területe a felmelegedés csésze, amelyen keresztül az előmelegített csésze kávé és kellemesen így tovább megtartja hőmérsékletét. Kérjük, extra helyet tárolására nagy csésze. Minden, ami van kéznél plusz helytakarékos a vonalon.       

legfontosabb jellemzői

  • Leverage espressovar a modern design
  • Kiváló ár / teljesítmény arány
  • Rozsdamentes acél szűrő, egy vagy két csésze
  • Funkció gőz- / forróvíz
  • Kivehető csepptálca a könnyű tisztítás
  • Kályha fűtési rendszer

Egyszerű jó

A tényleges használat a készülék nagyon könnyű, és képes kezelni mindenkit. Egyszerűen öntsük a tartályt tiszta vízzel, helyezze a kart a képernyőn egy vagy két csésze, tele őrölt kávé és egy gombot, hogy elindítsa a folyamatot. Ez Šikula és mentse el az energia, mert miután 30minutách inaktivitás, a készülék automatikusan készenléti állapotba kapcsol, és miután 90minutách teljesen kikapcsol. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 460 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,2 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!

Felszerelés

Italkészítés
Csészemelegítés Kész!

Méret & súly

Mélység
32 cm Kész!
Szélesség
29 cm Kész!
Magasság
33 cm Kész!
Tömeg
3,97 kg Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SES 2010 BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SES 2010 BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SES 2010 BK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ