A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

SENCOR SES 8020NP

Termékkatalógus
SENCOR SES 8020NP
5 3 értékelés
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, gőzfúvóka, vízkőtelenítő rendszer, kávédaráló, öntisztító rendszer, energiatakarékos üzemmód és, 1,1 l-es víztartály, 5 darálási fokozat, 1470 W fogyasztás, 31,5 cm magas, 41 cm széles, 18 cm mély, 8 kg, fekete és ezüst színű
Kód:  SENNP004 Termékszám:  SES 8020NP Gyártó honlapja:

SENCOR SES 8020NP

Egy finom reggeli kávé szebbé teszi a napot. A(z) SENCOR SES 8020NP automata kávéfőzőnek köszönhetően konyhád kényelmében főzhetsz egy bögre finom kávét. Röviden ez egy stílusos és csendes automatizált kávéfőző, amely könnyen készít az őrölt arabika kávéból egy igazán fekete és illatos eszpresszót. Annak köszönhetően, hogy ez egy automata kávéfőző gép, a kávéfőzés nevetségesen egyszerű. Elég megnyomni a gombot és az imádott kávé már kész is van. A kávé 19 bar nyomás mellett készül, ez azt jelenti, hogy meghaladja az ajánlott 9 bar-t, ami egy jó kávé főzéséhez kell. A modern kávéfőző gép Fekete és Ezüst színe kihangsúlyozza a belső teret.

Az automata kávéfőző berendezést egyebek mellett ellátták egy vízkőoldó rendszerrel, amely meggátolja a vízkő lerakódását. A géphez tartozik egy különleges kávédaráló is. A megszokott gőzfúvókák segítenek a tej habosításában, így minőségi lattét csinálhatsz.

A(z) SENCOR SES 8020NP legfontosabb jellemzői

  • Az automata kávéfőző berendezés teljesítménye: 1470 W
  • A gép képes saját magát tisztítani
  • A beépített kávédaráló segítségével saját kávét őrölhetsz

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 470 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,1 l Kész!

Funkciók

Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
18 cm Kész!
Szélesség
41 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Tömeg
8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Receptek

Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SES 8020NP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SES 8020NP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SES 8020NP.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ