A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

SENCOR SFD 742RD

Termékkatalógus
SENCOR SFD 742RD
4,3 22 értékelés
Aszalógép - 5 lemez, lemezek átmérője: 25,5 cm, kézi vezérlés, 60 dB zajszint, 240 W teljesítmény
Kód:  EAZ8051k Termékszám:  SFD742RD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SFD 742RD

Sušička ovoce Sencor

Aszalógép

Olyan minőségben aszalom meg az élelmiszereket, amelyet biztosan nem találsz meg a boltban.

Sencor SFD 742RD

Fedezd fel a házi aszalás előnyeit! A segítségemmel készített ételek kiváló minőségűek, ízletesek és dúskálnak a jótékony hatású vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban. Az általad választott aszalt finomságokat élvezheted, neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod és megvásárolod az adott élelmiszert, majd előkészíted és elkészíted az aszalóval. A boltokban elérhető kínálat elég széles választékot biztosít, azonban magabiztosan jelenthetem ki, hogy az így értékesített termékek rendkívül alacsony százaléka jó minőségű megfizethető áron, és szinte mindig hozzáadott tartósítószerrel, színezékekkel, cukorral és sóval készülnek. Éppen ezért ne hagyd magad megvezetni és élvezd a valódi házi aszalású finomságokat velem!

Különféle élelmiszereket aszalok

Manapság széles választék és megannyi opció áll rendelkezésünkre szinte minden tekintetben. Az ételekre is igaz, hogy olyan nemzetközi finomságokat kóstolhatunk meg, amelyek nálunk nem teremnek meg. Éppen ezért használd a fantáziádat és készíts el olyan élelmiszereket a segítségemmel, legyen szó akár a kerti termésről, tápláló húsokról, bármilyen zöldségről, gyümölcsről, fűszernövényről vagy magvakról. Az asztalt termékeket bátran kombinálhatod, és felhasználhatod a fűszerezéshez, teákhoz, müzlihez, chipsként, olajokhoz, sőt, még otthoni dekorációként is megállja a helyét.

Sencor aszalógép
Sencor aszalógép

Miket készítek?

·Szárított hús
·Bármilyen gyümölcs
·Zöldségek és gombák
·Fűszernövények és virágok
·Diófélék és magvak


Egyenletesen és kíméletesen aszalok a kielégítő eredmények eléréséhez

A középen elhelyezkedő beépített ventilátorral bekapcsolás után forró levegőt generálok és egyenletesen keringetem azt az aszalótálcák között. Maximum 5 aszalótálca áll rendelkezésedre. A forró levegő kivonja a nedvességet az alapanyagokból és így azok kiszáradnak. Az ételek készítése mindenki számára gyerekjáték, Sőt még a kisebbeket is bevonhatod a folyamatba, hogy segítsenek az ételeket elrendezni a tálcákon. 5 darab 25 cm átmérőjű aszalótálcát kínálok különleges rácsos kialakítással, a még szuperebb végeredmény érdekében.

Sencor aszalógép
Sencor aszalógép

Alacsony fogyasztással és könnyű tömeggel büszkélkedhetek

Tisztában vagyok vele, hogy az aszalás hosszadalmas folyamata nagy energiafogyasztást igényel. Azonban ezért munkavégzésem csupán 240 W, így igazán energiatakarékosan dolgozom még hosszú órákon keresztül is. Minden bizonnyal nagyra értékeled az alacsony tömegemet, amely hasznos, hogyha szeretnél a kertben használni a kedvenc gyümölcseid és zöldségeid elkészítéséhez.

Műszaki adatok

  • 5 aszalótálca
  • állítható magasság
  • rendkívül csendes működés
  • gazdaságos működés
  • egyszerű  használat
  • túlmelegedés elleni biztosíték
Sušička ovoce Sencor

Paraméterek

Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Maximális zajszint
60 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
240 W Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Maximális zajszint
60 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
240 W Kész!

Lemezek

Mennyiség
5 db Kész!
Lemez átmérője
25,5 cm Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SFD 742RD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SFD 742RD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SFD 742RD.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ