AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

SENCOR SFR 5400WH

Termékkatalógus
SENCOR SFR 5400WH
4,8 4 értékelés
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 60 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, termosztát, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 12 program, kivehető edény és pléh a csomag része, 1800 W teljesítmény, 11 l-es edény, edény tapadásmentes felülettel, 1 fritőz kosár, tömege 9,08 kg, mérete 39 × 30,5 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
58 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENFR086 Termékszám:  SFR 5400WH Gyártó honlapja:

SENCOR SFR 5400WH

Többfunkciós forrólevegős sütő

Többfunkciós forrólevegős sütő

Még a sült ételeket is egészségesebben fogyaszthatod el.

Sencor SFR 5400WH

A forró levegővel gyorsan és finoman készítem el az ételeket. A forrólevegős sütésnek számos fő előnye van, amelyeket biztosan megkedvelsz. A legjobban az ételek olaj nélküli megsütésével tűnök ki. A forró levegővel sokkal ízletesebben, egészségesebben, kevesebb zsírtartalommal és túlsütés nélkül készítem el a hasábburgonyát, a csirkét és az egyéb ételeket. Nemcsak sült finomságokat készítek, hanem süteményeket, egész csirkét vagy egészséges zöldségeket is tudok sütni.

A 11 literes térfogatommal még a nagyobb családokat is kiszolgálom

Próbáld ki a sütést a forrólevegős sütővel, amely minden háztartásba kiválóan illeszkedik. A 11 literes térfogatot biztosan örömmel fogadod majd, ha nagy a családod vagy több napra szeretnél ételt készíteni. Nagyon sok időt megtakarítok neked, amit eltölthetsz más tevékenységekkel. A belém helyezett alapanyagokat segítség nélkül készítem el. Az egységes légáramlás minden szükséges helyre elér, hogy az étel megfelelően átsüljön. Röviden mondva, kevés idő alatt egyszerűen elkészítem az ételt.

Többfunkciós forrólevegős sütő

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A 12 előre beállított programmal sok finom kívánságot teljesítek

A kívánságokat a kiváló minőségű és számos kiegészítővel teljesítem, amelyek lehetővé teszik, hogy mind a tizenkét programmal egyszerűen és gyorsan dolgozzak. Gazdagabbá teszem a háztartásokat a házi és a fagyasztott hasábburgonya, a desszertek, a hal, a tenger gyümölcseinek, a fagyasztott és a friss csirke, a pizza és az egyéb ételek egyszerű elkészítésével. A csomagolásomban speciális kiegészítők vannak, amelyek közül az egyik valóban egyedi. Ezzel összekeverem az összetevőket, így neked már nem kell fel-alá járkálnod és ide-oda raknod az ételt, mivel mindent meg tudok csinálni. Ezenkívül nem kell feltétlenül elkészítenem az ételeket programokkal. A hőmérsékletet és az időt manuálisan is beállíthatod. Sok mindent teszek lehetővé meglehetősen alacsony áron.


Megleplek az átlátható érintésvezérléssel

Az összes funkció és program beállítható a LED kijelzővel ellátott érintőpanelen a szuper átláthatóság érdekében. Az intuitív ikonok segítségével mindig tudni fogod, hogy mit nyomtál meg. Ennek hála semmit sem kell bonyolultan beállítanod vagy átkapcsolnod. Szeretnéd használni az előmelegítési funkciót? Csak nyomd meg a gombot, majd állítsd be az időt és a hőmérsékletet, ha az előre beállított érték nem felel meg számodra. Az időtartamot hagyom beállítani 1 és 60 perc között, a hőmérsékletet pedig 60 és 200 °C között.

Többfunkciós forrólevegős sütő
Többfunkciós forrólevegős sütő

A biztonsági rendszerem tökéletes

Minden bizonnyal mindenki ismeri az olajsütőkből kiáramló gőzök jellegzetes illatát. Velem ez a helyzet nem fenyeget, mivel nem dolgozom több liter olajjal és hatékony, könnyen kicserélhető nanokerámiás szűrőm van. Ez megbízhatóan elnyeli a potenciális gőzöket és a hozzájuk kapcsolódó szagokat, hogy ne kerüljenek az otthonod terébe. Emellett a kezeléskor a biztonságra is gondolok a túlmelegedés elleni védelemmel, a készenléti üzemmódra történő váltással, a gumírozott alapegységgel és különösen a hosszú élettartamú, kiváló minőségű kivitelezéssel.

Műszaki adatok

  • Térfogat: 11 l
  • Gyors melegítés 3 perctől
  • Teljesítmény: 1800 W
  • Hiteles íz
  • Érintőpanel
  • 12 választható program
Többfunkciós forrólevegős sütő

Paraméterek

Összehasonlít
Típusa
Forrólevegős sütő Kész!
Max. olajkapacitás
0 l Kész!
Űrtartalom
11 l Kész!
Szín
Fehér Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Sütés típusa

Típusa
Forrólevegős sütő Kész!

Olajkapacitás

Max. olajkapacitás
0 l Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
11 l Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 800 W Kész!
Edény anyaga
Tapadásmentes felülettel Kész!
Fritőz kosarak száma
1 Kész!
Minimális hőmérséklet
60 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
200 °C Kész!
Programok száma
12 Kész!
Vezérlés
Digitális Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület, Kijelző, Termosztát, Mosogatógépben mosható Kész!
Felszerelés
Kivehető edény, Pléh Kész!

Méret & súly

Mélység
33,5 cm Kész!
Szélesség
30,5 cm Kész!
Magasság
39 cm Kész!
Tömeg
9,08 kg Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes forrólevegős fritőz kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SFR 5400WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SFR 5400WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SFR 5400WH.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ