AlzaBoxy Q1 Shop roku

SENCOR SHA 8640WH

Termékkatalógus
SENCOR SHA 8640WH
5 2 értékelés
Légtisztító - 290 m³/h légtisztító teljesítmény, 50 W teljesítményfelvétel, 42 m² max. ajánlott szobaméret, 43 - 62 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, felszereltség: kijelző, UV lámpa, gyerekzár és érintőpanel, méret: 62,5 × 41,6 × 25,1 cm (Ma×Sz×Mé)
147 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENCV178 Termékszám:  SHA 8640WH Gyártó honlapja:
SENCOR SHA 8640WH 147 790 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

SENCOR SHA 8640WH

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Akkor nagyszerű választás számodra ez a modern Sencor légtisztító készülék. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel friss és tisztított levegőt szívhass be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 42 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint időzítő.

Légtisztító SENCOR SHA 8640WH Lifestyle
Légtisztító SENCOR SHA 8640WH Jellemzők/technológia

SENCOR SHA 8640WH légtisztító alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen modern Sencor légtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 42 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 290 m³/h teljesítménnyel bír
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • UV sterilizáló lámpával rendelkezik
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a szükséges információ
  • Érintésvezérlés
  • Egy ilyen hasznos Sencor levegőtisztító teljesítménye 50 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 43 dB(A), és ez az érték legfeljebb 62 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a méltán neves Sencor gyártótól

Ezen Sencor légtisztító funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. A beépített időzítőnek köszönhetően egyéni igényeink szerint beállíthatjuk, hogy a levegő tisztító milyen időközönként működjön.

Légtisztító SENCOR SHA 8640WH Csomagolás/doboz
Légtisztító SENCOR SHA 8640WH Képernyő

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen praktikus Sencor légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. Az áttekinthető kijelzőn olvashatjuk le a szükséges aktuális információkat. Az összes szükséges beállítást az érintős kezelőpanelen ellenőrizhetjük. A gyermekzár megakadályozza a beállítások nem szándékos visszaállítását vagy kikapcsolását. A légtisztítóba beépített UV-sterilizáló lámpának köszönhetően sikeresen elpusztítja az összes gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Egy ilyen praktikus Sencor légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen modern Sencor légtisztító készülék 290 m³/h kapacitással rendelkezik. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 43 dB(A), és ez az érték legfeljebb 62 dB(A).

Méretei:

62,5 × 41,6 × 25,1 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
290 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
42 m2 Kész!
Maximális zajszint
62 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
43 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
41,6 cm Kész!
Mélység
25,1 cm Kész!
Magasság
62,5 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SHA 8640WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHA 8640WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHA 8640WH.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ