30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SENCOR SHB 4460WH

Termékkatalógus
SENCOR SHB 4460WH
5 4 értékelés
Botmixer - 800 W fogyasztás, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, 6 penge, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, rozsdamentes acél talapzat, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd
Kód:  SENTM371 Termékszám:  SHB 4460WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHB 4460WH

A SENCOR SHB 4460WH professzionális botmixer olyan egyszerű és kompakt, hogy könnyedén elkészítheted vele a különféle gyümölcs- és zöldségfélék turmixokat, smoothiekat, vagy összetörheted a jeget frissítő koktélokba. Mint minden teljes értékű botmixer, ez is rendelkezik egy külön edénnyel, amelynek segítségével könnyedén felapríthatod a diót, magokat, fűszereket. A turmix hatpengés késsel van felszerelve, a motor teljesítménye pedig 800 W. A fordulatszámot a gomb megnyomásával folyamatosan szabályozhatod. A keverővel történő kényelmes munkavégzést a fröccsenés elleni védelem garantálja keverés közben, így a meleg ételek készítése is egyszerű ésbiztonságos.

A SENCOR SHB 4460WH kézi turmixgép fő paraméterei

  • Jégzúzásra, aprításra, habverésre és keverésre alkalmas
  • Turbó funkció
  • Tápellátás 800 W
  • Kiegészítők: aprítóval, keverővel, habverővel és keskeny keverőtalppal

SENCOR SHB 4460WH többfunkciós turmix

A SENCOR SHB 4460WH turmixgép csomag különféle kiegészítőket tartalmaz. Az aprítóval gyorsan elkészítheted a pesztót fűszerekből, megőrölheted a dióféléket és magvakat egy egészséges reggelihez, vagy turmixolhatsz egy vitaminbombát magadnak. A az aprító annyira erőteljes hogy nem okoz problémát a jég aprítása sem. A habverő ideáliskrémek keverésére, finom tejszínhab vagy házi majonéz készítésre. A kézi turmixgép említésre méltó kiegészítője a szűk keverőtalpát, amellyel adagolhatod az elkészült finomságokat a keskeny adagolópoharakba. A keverőtartozékok keverőtartállyal vannak felszerelve.

Paraméterek

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
6 Kész!
Tulajdonságok
Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
6 Kész!
Tulajdonságok
Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd Kész!

Sebesség

Teljesítmény
800 W Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SHB 4460WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHB 4460WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHB 4460WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHB 4460WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHB 4460WH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ