A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

SENCOR SHB 4466YL

Termékkatalógus
SENCOR SHB 4466YL
4,8 5 értékelés
Botmixer - 800 W fogyasztás, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, 6 penge, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, rozsdamentes acél talapzat, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd
Kód:  SENTM432 Termékszám:  SHB 4466YL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHB 4466YL

Botmixer

Botmixer

A Sencor 800 W-os botmixere vagyok

Sencor SHB 4466YL

Minden háztartásban hamar megszeretnek. Remek teljesítményű motorral rendelkezem, amely egyúttal csendesebb is. Még az igazán nagy igényekkel rendelkező háztartásokban is felgyorsítom a főzés folyamatát, kézi mixerként 3 hasznos funkciót kínálok - turmixolás, habverés és aprítás.

6 év garancia a motorra

A nagyszerű eredmények érdekében természetesen minőségi motorral büszkélkedhetek. Amennyiben bármi probléma lépne fel, a Sencor 6 éves garanciát vállal a motorra.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Batch mixer

A forgógombbal szabályozhatod a sebességemet, a kapcsolóval pedig a Turbo funkciót

Az egyik legnagyobb előnyöm az egyszerű működés! A különböző teljesítményszinteket működés közben szabályozhatod, így ehhez nincs szükség a kikapcsolásra. A markolaton található forgógombbal állíthatod be a sebesség különböző szintjeit. A markolat tökéletesen ergonomikus kialakítású és kényelmesen illik minden kézbe. A turbó kapcsolósegítségével azonnal maximális sebességre kapcsolhatsz, így még az olyan kemény alapanyagokat is összedolgozom, mint például a jég.


Számos finomságot készítek!

Számos tartozékot csatolhatsz a markolathoz, az egyik ilyen a keverőfej. Ennek segítségével szinte bármit összedolgozok, legyen az egy finom forró tányér leves, krémes szósz vagy egy ízletes ital. A keverőfej rozsdamentes acélból készült és 6 prémium minőségű titán bevonatú rozsdamentes acél késsel érkezik. A kések minőségénekköszönhetően nem szükséged aggódnod a kellemetlen oxidáció miatt, továbbá ez megakadályozza a vitaminok, ásványi anyagok és rostok vesztését is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Botmixer

Isteni krémet készíthetsz a segítségemmel!

Ugyan ki ne szeretné a házilag elkészített desszerteket? A habverő fej segítségével készíthetsz tejszínhabot, édes krémeket, különböző ízesítésű házi majonézt vagy könnyed tésztákat a palacsintához, piskótatortához vagy roládokhoz. Ennél könnyebb már nem is lehetne! A fej kiváló minőségű és rozsdamentes acélból készült.

Még az aprítás is nagyon szórakoztató velem!

Az aprításhoz neked csak annyi a dolgod, hogy csatolod az aprítóedényt a markolathoz és máris kezdődhet a munka! Az aprító saját rozsdamentes acél késekkel rendelkezik, amellyel felaprítok, megőrölök és megdarálok mindent, amit csak el tudsz képzelni. Még az olyan keményebb alapanyagokkal is könnyedén megbirkózok, mint a különféle húsok,sajtok, kolbászok, gyümölcsök vagy zöldségek. Diófélékből, gabonafélékből és hüvelyesekből különféle liszteket készíthetsz, sőt még a jeget is megdarálhatod. Az elkészíteni kívánt étel állagának megfelelően szabályozhatod a munkavégzésemet.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Batch mixer

Maximális biztonságot élvezhetsz

Két további tartozék teszi teljessé a kiegészítőimet. Az egyik a turmixoláshoz, míg a másik az aprításhoz készült, 700 ml-es és 500 ml-es térfogattal. A Sencor intelligens csúszásgátló alátéttel tervezett meg a kettős felhasználás érdekében.
1. A tartály alján található csúszásgátló alátét gondoskodik a biztonságról, hiszen turmixolásközben is a helyén tartja a tartályt.
2. Ugyanezt az alátétet ráhelyezheted a tartály tetejére is, így nyugodtan tárolhatod azt a hűtőszekrényben.

Műszaki adatok

  • Csendes motor 800 W teljesítménnyel
  • Rozsdamentes acél habverővel
  • 6 minőségi rozsdamentes acél kés Ice Crash funkcióval
  • Aprító rozsdamentes acél késsel
  • Csúszásgátló alátét
  • Ergonomikus kialakítású markolat
Botmixer

Paraméterek

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
6 Kész!
Tulajdonságok
Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
6 Kész!
Tulajdonságok
Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd Kész!

Sebesség

Teljesítmény
800 W Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SHB 4466YL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHB 4466YL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHB 4466YL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHB 4466YL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHB 4466YL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ