30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SENCOR SHF 2080WH

Termékkatalógus
SENCOR SHF 2080WH
4,8 11 értékelés
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 38 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 250 ml/óra párásítási teljesítmény, 3,5 l-es tartály, 41 dB zajszint, funkciók: időzítő, állítható párakibocsátás, háttérvilágítás, forgó párafúvóka, automatikus kikapcsolás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 250 × 270 × 250 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
11 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENZV415 Termékszám:  SHF 2080WH Gyártó honlapja:
SENCOR SHF 2080WH 11 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

SENCOR SHF 2080WH

image_product

Sencor SHF 2080WH párásító


SHF 2080WH

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Tiszta levegő otthon a Sencor SHF 2080WH párásítóval

Több párás levegőt szeretnél biztosítani a helyiségben? Fogadj rám, az SHF 2080WH párásítóra a Sencor cégtől. Otthonokba, de irodákba is alkalmas kis segítő vagyok. Teljesítményemnek köszönhetően tökéletes levegőt biztosítok akár 38 m2-es helyiségekben is. Biztosan szívesen látsz majd a fűtési szezonban, amely nem kedvez az egészséges környezetnek. Azokhoz a párásítókhoz tartozom, amelyek a nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elvén működnek, így gyorsabban és hatékonyabban működnek, mint más modellek.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Megakadályozza a vírusok terjedését és biztosítja az egészséges légzést

Talán csodálkozol, hogy miért kéne megvásáolnod engem. A Sencor párásító 40-60%-os páratartalmat biztosít a levegőben, amely segít csökkenteni a vírusok terjedését. Tehát ha már régóta szenvedsz allergiától vagy megfázástól, én vagyok a megfelelő megoldás számodra. A helyiség páratartalmának növelésével segítek csökkenteni a légzőszervi megbetegedések-, az allergia és az asztma kockázatát. Gondoskodom arról, hogy valóban egészséges környezetet teremtsek, és megelőzzem a szervezet általános fáradtságát.

A Sencor párásító 7 különböző színű háttérvilágítással rendelkezik

árajánlat

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A hideg párának köszönhetően nem befolyásolom a szoba hőmérsékletét

Én olyan párásító vagyok, amely hideg párát termel, így semmilyen módon nem befolyásolom a szoba hőmérsékletét. A Sencor 360°-os párakibocsátással látott el, így mindenhova eljutok! A párakibocsátás irányát igényeid szerint beállíthatod. Mindent az egészségedért és az egészséges légzésért teszek.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Az AntibacterialAgent technológia megakadályozza a baktériumok elszaporodását

Lehet, hogy még mindig megleplek benneteket, de most egy újabb egyedülálló technológiával állok elő, amit a Sencor adott nekem. Ez az AntibacterialAgent+ technológia, amely a legmagasabb szintű higiéniát biztosítja. Ez a tartály fejlett belső bevonata, amely eltünteti a tartályban lévő baktériumokat, és a környezeti levegőt frissebbé és sokkal tisztábbá teszi, mint valaha.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

7 színű háttérvilágítás közül választhatsz

A párásítók azon csoportjába tartozom, amelyek a Te kellemes otthoni környezeteddel is törődnek. Az Atmosphere Lights funkciómmal olyan mindennapi varázslatos hangulatot teremthetsz, amelyben a szobád olyan hangulatba kerül, mint Te. A színes hátteret 7 variációban tudom elkészíteni, és rajtad múlik, hogy 5 másodperces időközönként váltogatja-e őket, vagy csak annál maradsz, amelyik illik az enteriőrhöz. A kékes fény elősegíti az aktivitást és a koncentrációt, így nagyszerű partner lesz a munka során, akár azotthon, akár az irodában. A sárga színnel hangulatos légkört, a zölddel pedig nyugalmat és pihenést érhetsz el, például egy esti jógaórán. Párásító vagyok, és nagyon finom dekoratív kiegészítőként t is szolgálhatok a szobádban.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Használj illóolajokat az otthoni relaxációhoz

A Sencor párásítóval nemcsak az egészséges levegőt élvezheted, hanem otthon is pihenhetsz. Az aromaterápiához ne habozz illóolajokat csepegtetni belém, amelyhez a párakifolyó mellett egy speciális párnát találsz. A terület szakértőjeként azt javaslom, hogy egyszerre csak három csepp olajat használj. Meglátod, hogy elméd azonnal ellazul, és megpihen a szokásos kötelességeid és a munkarutinod mellett.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elv

A nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor nem csak egy könnyű nyelvtörő, hanem az én rendkívül hatékony belső rendszerem is. Igazi párásítóként a vizet apró légcseppekké alakítja, amelyek átáramlanak a szellőzőrendszeren, tovább párolognak és könnyen kötődnek a száraz levegőhöz. Mindez biztosítja, hogy a környezet páratartalma megnövekedjen.


Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
38 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Teljesítményfelvétel
25 W Kész!
Párásítási teljesítmény
250 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
3,5 l Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
38 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Teljesítményfelvétel
25 W Kész!
Párásítási teljesítmény
250 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
3,5 l Kész!
Zajszint
41 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
250 mm Kész!
Szélesség
250 mm Kész!
Magasság
270 mm Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SHF 2080WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHF 2080WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHF 2080WH.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ