Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SHF 3000WH

Termékkatalógus
SENCOR SHF 3000WH
5 1 értékelés
Párásító - hideg párásítás, max. 44 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,8 l-es tartály, 52 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, állítható párakibocsátás, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, automatikus kikapcsolás és automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 236 × 341 × 236 mm (Sz×H×Mé), fehér és szürke kivitel
36 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENZV439 Termékszám:  SHF 3000WH Gyártó honlapja:

SENCOR SHF 3000WH

image_product

Sencor SHF 3000WH párásító


SHF 3000WH

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product

Intelligens párologtatás a CloudMasterrel


image_product

Automatikus páratartalom-szabályozás


image_product

A hideg gőzképződés nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Nincs többé száraz levegő a Sencor SHF 3000WH párásítóval

Mondj búcsút a száraz levegőnek, hála nekem, a Sencor SHF 3000WH párásítójának. Kivételes vagyok a modern megjelenésemmel és mindenekelőtt az okos páratartalom-optimalizáló rendszerrel, a tisztességes 300 ml/órás teljesítménnyel, a hosszú üzemidővel és a minden helyzethez alkalmazkodó sebességgel. Ráadásul CloudMasterrel vagyok felszerelve. Én vagyok az egyik nagyon csendes háztartási készülék, ráadásul, ha úgy döntesz, hogy beviszel a hálószobába, van egy speciális éjszakai üzemmódom, amelynek nem is fogsz tudni rólam. Büszke vagyok a kompaktságomra is, és könnyedén kezelek akár 44 m2-es helyiségeket is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

CloudMaster rendszerrel felszerelt párásító vagyok

Mit jelent az, hogy a Sencor felszerelte a CloudMaster - intelligens párologtatót? Ez lehetővé teszi számomra, hogy a víz természetes párolgási folyamatát használjam az optimális teljesítmény eléréséhez. Az ezzel a technológiával elpárologtatott víz kisebb molekulákat kap, így a gőz sokkal finomabb.

Akár 10 óra üzemidő

quotation

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Figyelemmel kísérem és állítom be a páratartalmat közvetlenül a számodra

Én egy párásító vagyok, aki gondoskodik rólad A-tól Z-ig. Egyéb jellemzőim közé tartozik egy kifinomult párologtató rendszer. A program indításához nyomd meg az AUTO gombot. Van egy automatikus üzemmódom, amelyben folyamatosan ellenőrzöm a helyiség páratartalmát, és a mért értékeknek megfelelően választom ki a megfelelő ventilátorsebességet. Hála nekem, a páratartalom szintje a szobában mindig optimális lesz, amely egészséges levegőt biztosítja, és kiküszöbölheti a vírusok terjedését. Az óránkénti 300 ml-es teljesítményem is a szabványosnál nagyobb, így bármilyen helyiséget hatékonyan és problémamentesen párásíthatok. Ez segít a szoba száraz levegőjén, enyhíti az allergiát és a megfázást, és összességében egészségesebb környezetet teremt.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A páratartalmat négy különböző sebességgel tudom szabályozni

Mint a legjobb párásító, akár négy sebességfokozatot is kínálhatok számodra, amelyeket színnel különböztetek meg, így könnyen megállapítható, hogy éppen melyik sebesség javítja a levegőt otthonodban. Narancssárgán világítok az I. alacsony sebességen, kékkel a II. közepes sebességen, majd megmutatom a piros háttérvilágítást a III. magas sebességen. Egyetlen gombbal elindíthatod a TURBO sebességet, ahol szó szerint ragyogok az összes színtől. Ráadásul, ha legközelebb bekapcsolom, emlékszem, milyen beállításban voltam, amikor utoljára használtam. Ha alvó üzemmódot választasz (nincs háttérvilágítás és nincs zaj), akkor zavartalan alvásban lesz részed.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Az éjszakai üzemmódomat a Sencor tökéletesítette

A párásítók kellemesebbé teszik a zárt helyiségekben való tartózkodást. Ráadásul párásítóként segítek abban, hogy jobban aludj. Nézzük meg, hogyan működöm éjszakai üzemmódban. Ezzel a funkcióval nem foglak zavarni, a ventilátor legalacsonyabb sebességével 25 dB-re csillapítom a hangot, és azzal kedveskedem neked, hogy teljesen kikapcsolom az összes lámpát és a háttérvilágítást. Így semmilyen szín nem zavarja meg az éjszakai nyugodt alvásodat. Ha egyszer felébredtél, egy egyszerű gombnyomással újra nappali üzemmódba lépek. Ez a funkció nagyszerű párásítóvá tesz a gyerekek vagy a könnyű alvók számára.

Párásítási kapacitás 300 ml/óra

quotation

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A vizet egészséges levegővé változtatom

Nagyon büszke vagyok az intelligens párologtató rendszeremre, amely csak hideg gőzt hoz létre anélkül, hogy megváltoztatná a szoba hőmérsékletét, így jobban lélegezhetsz. Biztosíts sok helyet magam körül, így működöm a legjobban párásítóként. Biztosan nem fogok szomjazni, mert a Sencor egy nagy, 2,8 literes tartályt adott nekem. Van rajta egy vonal, amellyel könnyen ellenőrizhető, hogy mennyi víz van bennem. Ha a víz fogytán van, akkor a piros jelzést használom. Még ha el is felejtesz engem, a Sencor gondol a biztonságodra. Ha a tartály kiürül, automatikusan kikapcsol.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Könnyű és nagyon összecsukható vagyok

Papucs vagyok, bárhova is teszel, ott maradok. Ez leginkább a csúszásmentes lábamnak köszönhető. Bármikor letehetsz vagy átvihetsz más szobába, mivel nagyon könnyű vagyok, mindössze 2,1 kg-ot nyomok. Kompakt testemnek köszönhetően nem foglalok sok helyet. A karbantartás nálam is nagyon egyszerű, csak szivaccsal elég áttörölnöd, és vízkő esetén ecetes vízzel átmosnod. A Sencor feltalált egy elegáns párásítót, amely úgy tűnik,hogy mindenkit levesz a lábáról.


Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
44 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!
Teljesítményfelvétel
12 W Kész!
Párásítási teljesítmény
300 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
2,8 l Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
44 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!
Teljesítményfelvétel
12 W Kész!
Párásítási teljesítmény
300 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
2,8 l Kész!
Zajszint
52 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Időzítő, Páratartalom megőrzés, Páratartalom mérés, Állítható párakibocsátás, LED-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, Automatikus kikapcsolás, Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!

Méret

Mélység
236 mm Kész!
Szélesség
236 mm Kész!
Magasság
341 mm Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes hidegpárásító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődöm,hogy lehet e hozzá venni szűrőt, mert amit használok az el vízkövesedett.

Kérdések és válaszok: SENCOR SHF 3000WH
Kiegészítők: SENCOR SHF 3000WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHF 3000WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHF 3000WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHF 3000WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHF 3000WH.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ