Shop roku AP+ plus nový vizuál

SENCOR SHI 4400GD

Termékkatalógus
SENCOR SHI 4400GD
Hajvasaló - titán simítólapok szélessége 25 mm, 14 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 100 - 230 °C, bemelegedési idő 120 s, gyors felmelegedés,, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, teljesítmény 45 W, kábel hossza 1,8 m, fehér és arany kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
Kód:  SENZV602 Termékszám:  8590669265602 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHI 4400GD

hajvasaló

Sencor | Hajvasaló | SHI 4400GD

Próbáld ki a Sencor SHI 4400GD hajvasalót

Sencor SHI 4400GD

A Te hajad is megérdemli a legjobb ápolást! A Sencor SHI 4400GD hajvasalója vagyok, gyönyörű modern megjelenéssel és minőségi kialakítással érkezem. Legfőbb célom, hogy gondoskodjak a mindennapos hajformázásodról, mindezt pedig kényelmesen és a legrövidebb idő alatt biztosítom. A titán vasalólapok megtartják a meleget, a hajtincsek könnyedén csúsznak közöttük. Másik előnyöm az infravörös fűtés, amely minden egyes hajszállalrendkívül gyengéd.

14 hőmérsékletfokozattal dolgozom, és gyorsan felmelegszek

Szuper hajformázás csupán néhány pillanat alatt. A göndör, a vékony szálú, a vastag szálú vagy a durva haj sem állhat az utamba, mindenkihez tökéletesen igazodom! A Sencor márka 14 hőmérsékletfokozattal készített el, amelyet 100-230 °C között tíz fokonként szabályozhatsz. A beállításokat a +/ - gombokkal végezheted el, a kiválasztott hőmérsékletet pedig megjeleníti a digitális kijelző. Még akkor is számíthatsz rám, hogyhaéppen nagy sietségben vagy a munkahelyedre vagy egy találkozóra. Valóban nagyon gyorsan felmelegszik, összesen két perc alatt elérem a 220 °C-os hőmérsékletet.

hajvasaló
hajvasaló

A kellemes megjelenés is fontos!

Nem szabad megfeledkeznünk a többi funkcióról sem, amelyek kellemes meglepetést okozhatnak. A mutatós megjelenés mellett alacsony tömeg és karcsúság jellemez. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően minden tekintetben könnyű a használatom. 360°-os forgókábellel érkezem, amely nagyszerűen igazodik a helyzethez és sehol nem tekeredik össze. Válassz engem és készíts mutatós egyenes vagy hullámos hajat, a hajsütővasat pedig afiókodban hagyhatod.

Műszaki adatok

  • 14 állítható hőmérsékletfokozat
  • Könnyen és kíméletesen egyenesíti ki a hajat 
  • Kábelhossz 180 cm
  • Ultra könnyű kialakítás, 250 g
  • 360° -os elfordítható kábel a csavarodás megakadályozásáért
  • Digitális kijelző fehér háttérvilágítással
hajvasaló

Paraméterek

Ország
Csehország Kész!
Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
100 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
14 Kész!
Teljesítmény
45 W Kész!
Bemelegedési idő
120 s Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!
Funkciók
Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!
Kiegészítők
Tároló tok Kész!
Szín
Fehér, Arany Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SHI 4400GD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHI 4400GD . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHI 4400GD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHI 4400GD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHI 4400GD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ