Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

SENCOR SHI 5200GD

Termékkatalógus
SENCOR SHI 5200GD
2,3 3 értékelés
Hajvasaló - gőzölős titán simítólapok, simítólapok szélessége 27 mm, 4 hőfokozat, 170-230 °C hőmérséklet tartomány, 120 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, hőmérséklet szabályozás, háttérvilágítású kijelző, 50 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, fehér és arany kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás
17 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENZV626 Termékszám:  8590669265626 Gyártó honlapja:

SENCOR SHI 5200GD

hajvasaló

Sencor | Hajegyenesítő | SHI 5200GD

Próbáld ki a Sencor SHI 5200GD gőzölős hajvasalót

Sencor SHI 5200GD

Nincs szükség fodrászra a remek frizura elkészítéséhez. Egy megbízható segítőtárs vagyok, így akár magadnak is könnyedén készíthetsz szép frizurát. A Sencor SHI 5200GD hajvasaló vagyok gőzölés funkcióval. Nagyon alacsony tömeg és karcsú kialakítás jellemez 360°-os forgókábellel, így kényelmesen használhatsz minden irányban.

Mit csinál pontosan a gőzölés?

Nem túlzok nagyon, hogyha kijelentem, hogy szuper dolgokra vagyok képes. Az egyik legnagyobb előnyöm a gőzölés funkció, amely gőzpárát képez. Ideális minden hajtípus számára, különösen a vastag szálú, durva és göndör haj számára. A legnagyobb gondossággal egyenesítem ki a hajat, miközben gondoskodok a haj teljes hidratáltságáról és a természetes fényéről is. Nem csak a haj kiegyenesítésére használhatsz, hanema loknik elkészítéséhez is. A lekerekített formának köszönhetően megbízhatóan helyettesítem a hajsütővasat is.

 hajvasaló

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

 hajvasaló

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A titán vasalólapokkal az élen járok

A titán vasalólapok számos előnnyel büszkélkedhetnek. Az egyik, hogy a hajtincsek szuperül csúsznak a lapok között, illetve a vasalólapok gyorsan és egyenletesen melegszenek fel. Az ionizáló technológia megszünteti a statikus energiát, így a haj már egyetlen áthúzás után rugalmasabb, fényesebb és tápláltabb lesz. Továbbá a titán rendelkezik a leghosszabb élettartammal a vasalólapok között.


4 hőmérsékletszintet kínálok az igényeid szerint

A hőmérsékletet 4 fokozatban állíthatod be a 170, 190, 210 és a 230 °C-os szinteken. A stílusos megvilágított kijelzőn megtekintheted a kiválasztott hőmérsékletet, szabályozhatod az adott hőfokot vagy a két elérhető gombbal irányíthatod a gőzölés funkciót is. Velem nem kell sokat várnod! A titán vasalólapok csupán két perc alatt érik el a 230 °C-os hőmérsékletet.

 hajvasaló

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Műszaki adatok

  • Titán vasalófelület
  • Könnyedén és kíméletesen egyenesíti a hajat
  • Nagyon gyors felmelegedés
  • 4 állítható hőmérsékletfokozat
  • Praktikus tápkábel
  • Gőzölés a haj páratlan ápolásáért és a tökéletes végeredményért
 hajvasaló

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország Kész!
Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
27 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
27 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
170 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
4 Kész!
Teljesítmény
50 W Kész!
Bemelegedési idő
120 s Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!
Szín
Fehér, Arany Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Hölgyem/ Uram! Az SHI 5200GD gőzölős hajvasaló víztartályának kapacitását szerentém megkérdeni, hogy hány mililiter. Köszönöm! Tisztelettel, Földi Bianka Johanna

Kérdések és válaszok: SENCOR SHI 5200GD
Kiegészítők: SENCOR SHI 5200GD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHI 5200GD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHI 5200GD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHI 5200GD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHI 5200GD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ