Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SENCOR SHI 5500GD

Termékkatalógus
SENCOR SHI 5500GD
5 2 értékelés
Hajvasaló - titán simítólapok, simítólapok szélessége 35 mm, 14 hőfokozat, 100-230 °C hőmérséklet tartomány, 120 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, hőmérséklet szabályozás, háttérvilágítású kijelző, 50 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, fehér és arany kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás, fésűs tartozék a csomag része
11 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENZV640 Termékszám:  8590669265640 Gyártó honlapja:
SENCOR SHI 5500GD 11 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

SENCOR SHI 5500GD

 Hajvasaló

Sencor | SHI 5500GD | hajvasaló

Próbáld ki a Sencor SHI 5500GD fésűs hajvasalót 

Sencor SHI 5500GD

Nagyszerű hajápolás biztosítok a mindennapos frizurád elkészítéséhez! Bemutatkozom, a Sencor SHI 5500GD hajvasalója vagyok, csodaszép modern design és minőségi kialakítás jellemez. Olyan titán vasalólapokkal készítettek el, amelyek egyenletesen és gyorsan oszlatják el a hőt a haj egész hosszán, emellett a hajtincsek könnyedén csúsznak a lapok között. Úgy vélem, hogy hamar megszereted a vasalólapok között található fésűt, amely hatékonyan fésüli át a hajadat vasalás közben a még jobb végeredmények érdekében.

Két perc alatt felmelegszik

Szuper frizurád lehet percek alatt! Nem okoz gondot számomra a göndör, a vékony szálú, a vastag vagy a makacs haj sem, mindenkihez igazodom. A Sencor márka 14 hőmérsékletfokozattal készített el, amelyet 100-230 °C között tíz fokonként szabályozhatsz. A beállításokat egy ujjaddal is elvégezheted a digitális kijelzőn található +/ - gombokkal. Még akkor is számíthatsz rám, amikor éppen sietsz a munkahelyedre vagy egy találkozóra. A leggyorsabbak között vagyok, két perc alatt érem el a 230 °C-os hőmérsékletet.

 Hajvasaló
 Hajvasaló

Minden módon könnyen használható!

Nem szabad megfeledkeznünk a többi funkcióról sem, amelyek kellemes meglepetést okozhatnak. A mutatós megjelenés mellett alacsony tömeg és karcsúság jellemez. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően minden tekintetben könnyű a használatom. 360°-os forgókábellel érkezem, amely nagyszerűen igazodik az adott helyzethez és sehol nem tekeredik össze. Válassz engem és készíts mutatós egyenes vagy hullámos hajat, a hajsütővasat pedig a fiókodban hagyhatod.

Műszaki adatok

  • 14 állítható hőmérsékletfokozat 100–230 °C
  • Titán vasalófelület
  • Alkalmas száraz és nedves hajra
  • Könnyen és kíméletesen egyenesíti ki a hajat
  • Nagyon gyors felmelegedés
  • Praktikus tápkábel
 Hajvasaló

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország Kész!
Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
35 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
35 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
100 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
14 Kész!
Teljesítmény
50 W Kész!
Bemelegedési idő
120 s Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!
Funkciók
Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!
Kiegészítők
Fésűs tartozék Kész!
Szín
Fehér, Arany Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SHI 5500GD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHI 5500GD Žehlička na vlasy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHI 5500GD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHI 5500GD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHI 5500GD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ