A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Sencor SMW 6022

Termékkatalógus
Sencor SMW 6022
4,8 16 értékelés
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, gyerekzár és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, rozsdamentes acél kivitel
Kód:  EAV2004g Termékszám:  SMW6022 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SMW 6022

 A mikrohullámú sütő tökéletes választás a modern világban, az ételek zökkenőmentes és egyszerű elkészítéséhez. A mikrohullámú sütő 20 literes térfogattal, és forgó tányérral is rendelkezik. A sütő rozsdamentes acélból készült, elegáns design-al, amely bármilyen konyhának megnöveli a szépségét. A sütő ajtaja egyszerűen kinyitható, a fogantyú használata nélkül, egyetlen gomb megnyomásával.

8 automatikus program

Öt teljesítményszint és nyolc program használható. Használható például az automatikus leolvasztás funkció, vagy a Quick Start is. A sütő rendelkezik egy praktikus kijelzővel, amelyen az adatok zöld színben jelennek meg, így könnyen leolvashatóak. A gombok használata egyszerű is intuitív, percek alatt meg lehet tanulni a használatukat. Összesen 8 gomb és egy tekerhető gomb található a sütőn, amely természetesen rendelkezik gyermekzárral is, amely megakadályozza a nemkívánatos át programozást, a már kiválasztott programról.

Paraméterek

Elhelyezés
Szabadon álló Kész!
Belső térfogat
20 l Kész!
Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Forgótányér átmérője
24,5 cm Kész!
Ajtó nyitás
Oldalra Kész!

Mikrohullámú sütő kivitele

Elhelyezés
Szabadon álló Kész!
Belső térfogat
20 l Kész!
Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Forgótányér átmérője
24,5 cm Kész!
Ajtó nyitás
Oldalra Kész!

Mikrohullámú sütő funkciói és kezelése

Vezérlés
Nyomógombos Kész!
Jellemzők és funkciók
Gyerekzár, Grill nélküli Kész!

Mikrohullámú sütő teljesítmény jellemzői

Teljesítményszintek száma
5 Kész!
Mikrohullámú fűtési teljesítmény
800 W Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A termék méretei érdekelnének. Köszönöm

Kérdések és válaszok: Sencor SMW 6022
Kiegészítők: Sencor SMW 6022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SMW 6022. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SMW 6022.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ