Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SNB 4300WH

Termékkatalógus
Sencor SNB 4300WH
4,7 94 értékelés
Turmixgép - 1000W teljesítmény, 2 pohár 1,0 l és 0,8 l kapacitással, Tritan anyagból, csészék, kések, fedél mosogatógépben mosható
Változat
Kód:  SSSG1l Termékszám:  SNB 4300WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SNB 4300WH

A turmixgépek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban. Ezt felismerve a Sencor a legjobb termékeivel lépett erre a piacra. Az SNB 4300WH turmixgép rendkívül erős, hogy minden nyersanyagot olyan alaposan aprítson össze, hogy a gyümölcsök, zöldségek és magvak legértékesebb részeit kapja meg eredményül. Egy vitaminokkal, enzimekkel, ásványi anyagokkal és energiával teli koktélt! Minden korosztály számára tökéletes, a legfiatalabbtól az idősekig mindenki hozzájuthat azokhoz az értékes anyagokhoz, amiket a gyümölcsök rejtenek magukban. Hat kiváló minőségű kés és egy maximum 1200 W-os erősségű motor segít kinyerni minden értékes tápanyagot a gyümölcsökből, zöldségekből, de még a gabonafélékből, magvakból és diófélékből is. Tápláló koktélokat készíthet ezzel a géppel, amivel aztán javíthatja az alvás minőségét és az emésztését. Energiával látja el Önt a nap folyamán.

Legfontosabb jellemzők

  • Mindenféle nyersanyagból a legértékesebbet nyeri ki.
  • Aprít gyümölcsöt, zöldséget, gabonafélét, magvakat, diófélét, gyógynövényt és még sok mást.
  • A lehető legtöbb vitamint, enzimeket, ásványi anyagokat és energiát nyeri ki számunkra
  • Extra erős motor 1000 - 1200 W
  • Hat kés, kiváló minőségű acélból
  • A titán bevonatú kések megakadályozzák a vitamin veszteséget és az oxidációt
  • Levehető tartályok, tartós Tritan EURO bevonattal 0,8 l és 1 l kiszerelésben
  • A lyukacsos tető lehetővé teszi, hogy egy üveg turmixot bárhová magunkkal vigyünk
  • A biztonsági mechanizmus csak helyes összeszerelés esetén engedélyezi az indítást
  • Csúszásmentes talpak

Kicsi, de remek

Ez a kompakt turmixgép tökéletes levesek, bébiételek, mártások, koktélok, turmixok, desszertek és egyéb ételek összekeverésére. Hat magas minőségű, titán bevonatú, rozsdamentes acél penge gondoskodik arról, hogy az enzimek és vitaminok ne vesszenek el, és a koktél tápanyagai ne oxidálódjanak olyan gyorsan. A Tritan poharak könnyedén eltávolíthatók, és hordozhatók. Csak vigye magával kedvenc gyümölcsturmixát vagy tejitalát munkába vagy az edzőterembe. A praktikus tetőnek köszönhetően könnyedén ihat belőle bárhol, bármikor.

Biztonságosan és gyorsan

Üzemeltetése és karbantartása hihetetlenül egyszerű. A biztonsági mechanizmus megakadályozza az indulást, ha a készülék, vagy egy alkatrészt nincs megfelelően rögzítve. Önnek nem kell aggódnia a turmixok elkészítésé miatt. Idősebb gyermekek is könnyedén tudják használni. A csúszásmentes talp a helyén tartja a készüléket működés során. A külön álló alkatrészeket egyszerűen öblítse le folyó vízzel vagy tegye mosogatógépbe.  Tisztítása egyszerű. Pillanatok alatt összeszerelhető és már élvezheti is a finomabbnál finomabb ételek és italok elkészítését.

 

Paraméterek

Teljesítmény
1 000 W Kész!
Alkalmas
Leveskészítésre, Pürékészítésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 000 W Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Leveskészítésre, Pürékészítésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
2 db Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SNB 4300WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SNB 4300WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SNB 4300WH.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ