A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

SENCOR SOC 2202TQ szonikus fogkefe

Termékkatalógus
SENCOR SOC 2202TQ szonikus fogkefe
4,9 88 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 45000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
Változat
Kód:  SENSO202 Termékszám:  SOC 2202TQ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SOC 2202TQ szonikus fogkefe

Sonický kartáček Sencor

Elektromos szónikus fogkefe

Nagyszerű szónikus fogkefe vagyok a Sencor márkától.

Sencor SOC 2202TQ

Magas frekvencián végzem a tisztítómozgást felfelé és lefelé egyaránt, egy perc alatt több mint ezerszer. A jelentős mennyiségű tisztítómozgás mellett pedig tökéletesen imitálom a kézi fogmosást a szónikus technológiával, fellazítom a fogakra lerakódott lepedéket és eltávolítom azt. Néhány perces működéssel sokkal hatékonyabb fogmosást biztosítok, mint egy hagyományos kézi fogkefe.

Egy perc alatt 31-45 ezer tisztítómozgást végzek

Ez azért nem kispályás sebesség. A Sencor márka 5 előre beállított üzemmóddal látott el, amely biztosan megfelel majd a szónikus fogkefe minden felhasználójának a kezdőktől egészen a már tapasztalt, szónikus gurukig.

Sencor szónikus fogkefe
Sencor szónikus fogkefe

Programjaim:

Sensitive - ideális választás az újoncoknak és az érzékeny fogakhoz
Massage - gyengéd használatot biztosít az érzékeny fogíny esetén
Polish - kifogástalanul tiszta fogakat eredményez
White - két hét alatt eltávolítom a felszíni elszíneződéseket és a fogkövet
Clean - tökéletesen tiszta fogakat biztosítok még afogpótlássalrendelkezők számára is


Quardpacer technológia

Egy olyan különleges időzítővel érkezem, amellyel 30 másodpercenként figyelmeztetem a felhasználót, hogy válthat a következő szájrész tisztítására. Ez a funkció két perc után automatikusan kikapcsolja a fogkefét. Gondoskodik arról, hogy minden szájrészt ugyanolyan hatékonysággal és azonos ideig tisztíts. A fogkefefej különleges vibrálást bocsát ki az egészséges fogíny és a maradéktalanul tiszta fogak érdekében.Habárrengeteg mindenre képes vagyok, mégis nagyon csendes a működésem, remekül beleillek minden kézbe, és mindezek mellett még vízálló is vagyok.

Sencor szónikus fogkefe
Sencor szónikus fogkefe

USB töltés és 45 napos akkumulátor élettartam?

Nagyon jól mutatok a fürdőszobában, de utazások alkalmával is helyt állok. Normális használat mellett egyetlen töltéssel 6,5 hétig üzemképes vagyok. Emellett mutatós utazótokkal büszkélkedhetek! Ez a tok USB töltővel rendelkezik, amelynek köszönhetően bárhol feltölthetsz a világon a laptopod, powerbank vagy klasszikus fali konnektor segítségével. A tokban tárolhatsz pót-fogkefefejeket, de az egyik fej helyettmagaddal vihetsz egy kis méretű fogkrémet is.

Fontos információk

  • 5 program
  • 45 000 tisztítómozgás percenként
  • Quadpacer időzítő
  • 4 tisztító blokk
  • 45 napos üzemidő
  • USB töltés
  • csendes  működés
  • vízálló védelem
Sonický kartáček Sencor

Paraméterek

Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SOC 2202TQ szonikus fogkefe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOC 2202TQ Sonický zubní kartáček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SOC 2202TQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SOC 2202TQ Schallzahnbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SOC 2202TQ Schallzahnbürste.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ