A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

SENCOR SOI 1102TQ szájzuhany

Termékkatalógus
SENCOR SOI 1102TQ szájzuhany
4,4 152 értékelés
Elektromos szájzuhany - utazó, alkalmas hídra, koronára és fogszabályzóra, 3 program, 5 fúvóka a csomagban, tartály térfogata 150 ml, tisztítási módok, egységes sugár és masszázs üzemmód, 1400 percenkénti impulzus, maximális víznyomás 6,2 bar, akkumulátoros tápellátás, töltési idő 8 s, üzemidő egy töltéssel 14 nap, töltőállvány és utazási tok a csomag része
Kód:  SENES866 Termékszám:  SOI 1102TQ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SOI 1102TQ szájzuhany

Sencor szájzuhany

Szájzuhany

A Sencor szájhigiéniai felelőse vagyok, és első osztályú szájápolást biztosítok

Sencor SOI 1102TQ

Javítok a fogak és a fogíny állapotán! Szájzuhanyként játékosan végzem a feladatomat és bejutok az olyan nehezen hozzáférhető helyekre, mint a fogközi területek, a fogíny vonala és a fogpótlások. Megszabadulok az ételmaradékoktól illetve a fogakon és a nyelven található lerakódásoktól is. Rendszeres használatommal egészségesebb fogínyt és természetesen fehér, ragyogó és különösen élettel teli fogakat érhetsz el. Továbbá azolyan problémákon is segítek, mint a fogínygyulladás vagy a faringitisz, és hatékonyan távolítom el a fogszabályozó és a protézis szennyeződéseit is. Három pasztell színben vagyok elérhető, biztosan remekül illek majd a fürdőszobádba.

Mit tudok?

Olyan vízáramot hozok létre, amely egy perc alatt többször pulzál, így intenzív, egyáltalán nem irritáló módon mossa át a fogakat és a fogínyt. Ennek eredménye hogy a fogak, a fogíny, a nyelv és az orrüreg alaposan tiszta lesz, amely kellemes érzést kelt a szájban. A fogkefe működése 3 üzemmódban nyilvánul meg, az akár 620 kPa nyomású előre beállított és szabályozható vízáramlás pedig biztosan mindenfelhasználó igényét kielégíti. Az egyes módok színes LED jelzőfénnyel világítanak, így mindig tudni fogod, hogy éppen melyik üzemmódot használod.

Sencor szájzuhany
Sencor szájzuhany

Az üzemmódjaim:

NORMAL

SOFT

PULSE, amely megjeleníti az akkumulátor állapotát


Nagyon sok tartozékom van, 5 cserélhető elemmel érkezem

A Sencor márka minden lehetséges szükségletedet figyelembe vette a funkcionális tulajdonságaim megalkotásakor! Az 5 cserélhető tartozék használatával megtisztítom a fogak, a fogíny, a nyelv, a fogszabályozó, a műfogsor illetve az orrüreg területét is. Ehhez még az órádat sem szükséges nézegeted, hiszen két perc után automatikusan kikapcsolok. Egyszerűen kellemes vagyok és hatékony!

Sencor szájzuhany
Sencor szájzuhany

Milyen tartozékaim vannak?

Standard fej - a mindennapos ápolás elengedhetetlen kelléke vagyok
Fej a fogszabályozóhoz - tökéletesen és kifejezetten kényelmesen tisztítom meg a rögzített fogszabályozót, műfogsort vagy koronát
Nyelvtisztító fej - a nyelv felelős azért a kémiai folyamatért, amely a kellemetlen leheletet okozza, így egy különleges tartozékot kínálok anyelvrendkívüli ápolásához
 


Fej a fogüreg tisztításához - a fogak és a fogíny érzékeny lehet ok nélkül is, illetve a különféle belső vagy külső behatások miatt is, így ezzel az érzékenyen működő tartozékkal beférkőzök még az olyan nehezen elérhető helyekre is, mint a fogüregek
Fej az orrüreg tisztításához - legyen szó allergiáról, egy szabadtéri építkezésen zajló munkavégzésről vagy egyszerűen csak egyvadbiciklis túráról, mindez rengeteg koszt, allergént és port juttat az orrba. Nincs szükségem egyéb kiegészítőre, gondoskodom az orrod átmosásáról.

Sencor szájzuhany
Sencor szájzuhany

Tökéletesen kifinomult az alakom a kényelmes használat érdekében!

A szokványos szájzuhanyokat egy víztartályhoz csatlakozó tömlővel készítik el. Ez nagyon sok helyet foglal a fürdőszobában és egyáltalán nem ideális utazásokhoz. A Sencor márka erre is gondolt, így tehát egy eltávolítható víztartállyal készítette el a készülékemet, amelyet mindkét oldalról megtölthetsz. 150 ml-es lenyűgöző térfogatot kínál a szájvíznek vagy a sima víznek. További előnyöm, hogy igazán alacsony tömeggelrendelkezem, csendes a működésem és ergonomikus kialakításomnak köszönhetően mindenki kezébe kényelmesen illeszkedem, tehát a lehető legkönnyebb a használatom. Egy akkumulátor található a házamban, amely segítségével 14 napig üzemképes vagyok mindennapos használat esetén, és bátran becsomagolhatsz a bőröndbe és elvihetsz magaddal az útra is!

Fontos információ

  • 5 cserélhető tartozék
  • újratölthető akkumulátor
  • legfeljebb 14 napos üzemidő
  • 3 tisztítási mód
  • ergonomikus markolat
  • hálózati adapter
Sencor szájzuhany

Paraméterek

Típus

Típus
Utazó Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
150 ml (0,15 l) Kész!
Tulajdonságok
Tisztítási módok, Kijelző Kész!
Programok száma
3 Kész!
Percenkénti impulzus
1 400 Kész!
Max. víznyomás
6,2 bar Kész!

Tápellátás

Töltési idő
8 s Kész!
Üzemidő (egy töltéssel)
14 nap Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Töltőállvány, Utazási tok Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SOI 1102TQ szájzuhany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOI 1102TQ Ústní sprcha. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SOI 1102TQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SOI 1102TQ Munddusche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SOI 1102TQ Munddusche.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ