A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

SENCOR SOX 001 pótfej

Termékkatalógus
SENCOR SOX 001 pótfej
4,9 54 értékelés
Elektromos fogkefe fej - SENCOR SOC 1x, SENCOR SOC 2x, SENCOR SOC 3x és SENCOR Sonic Protection fogkefe fej, típus: szónikus, 4 db darab a csomagban
Kód:  SENSOX001 Termékszám:  SOX 001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SOX 001 pótfej

Vajon a szónikus fogkefe valóban elengedhetetlen segítőtársaddá válik a szájhigiénia fenntartásában? Szerezd be a mindennapi fogmosásra alkalmas SENCOR SOX 001-et a praktikus pótfejjel együtt! A hagyományos fogkefék esetében ajánlott negyedévenkénti csere ennél az elektromos fogkefénél is igaz. Szónikus technológiájának köszönhetően a fogmosás még kényelmesebbé és hatékonyabbá válik. A szónikus fogkefe fej segítségével több lepedék távolítható el, mint egy hagyományos fogkefével. Továbbá a SENCOR fogkefe speciálisan vágott sörtéi egyszerre két fog tisztítására is alkalmasak, miközben gyengéden masszírozzák a fogínyt. A fogkefe lehetővé teszi az egyébként nehezen hozzáférhető fogközök hatékony kitisztítását is. A fogkefe fejek cseréje mindenki számára gyerekjáték.

A SENCOR SOX 001 tartalék fogkefe fej legfontosabb jellemzői

  • SENCOR SOX 001 tartalék fogkefe fej a mindennapi fogászati higiéniához
  • W-alakú, speciális vágású sörték a fogak és a fogközök hatékonyabb tisztítására
  • Bizonyított hatékonyabban távolítja el a lepedéket, mint egy hagyományos fogkefe
  • A finom sörték masszírozzák a fogínyt, hogy támogassák annak regenerálódását
  • A SENCOR SOX 001 egyszerűen cserélhető
  • Praktikus, 4 darabból álló csomagolás
  • A fejek kompatibilisek az összes SENCOR Sonic Protection SOC 1x, SOC 2x és SOC 3x fogkefével

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SOX 001 pótfej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOX 001 Náhradní hlavice. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SOX 001 Náhradné hlavice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SOX 001 Bürstenkopf - 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SOX 001 Bürstenkopf - 4 Stück.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ