Shop roku AlzaBoxy Q1

SENCOR SPP 3200SS

Termékkatalógus
SENCOR SPP 3200SS
5 4 értékelés
Befőző edény - űrtartalma 27 l, lábas anyaga rozsdamentes acél, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, kijelző és hőmérséklet szabályozás
49 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENZH733 Termékszám:  SPP 3200SS Gyártó honlapja:

SENCOR SPP 3200SS

Ha a befőttek rajongója vagy, akkor biztosan hasznos segítőt jelent ez az eszköz. A Sencor digitális edény segítségével egész évben megőrizheted kedvenc gyümölcseid, zöldségeid vagy lekvárjai ízeit. Az edény kapacitása 27 liter, ami elegendő a 14 liter üveg egyszerű tartósításához. Ezen felül a fazék italok, szószok vagy levesek készítésére is felhasználható. Kiemelkedő tartozéka egy csap, mellyel italokat vagy szószokat lehet inni közvetlenül a fazékból. Az edény két előre beállított üzemmóddal van felszerelve, 5 perc és 12 óra közötti időzítővel rendelkezik, vagy a folyamatos működés aktiválható. A fokozatmentesen beállítható 30 és 100 ° C közötti termosztátnak köszönhetően a hőmérsékletet közvetlenül a főtt alapanyag szintjére is beállíthatod. Ne aggódj a biztonsága miatt. A fazék hőszigetelt fogantyúkkal és dupla biztonsági zárral rendelkezik.

A Sencor SPP 3200SS legfontosabb jellemzői

  • A Sencor digitális edény kapacitása 27 liter
  • Legfeljebb 14 liter üveget használhatsz benne
  • A befőző edény használható italok vagy szószok készítésére is
  • Beépített kifolyóval van felszerelve
  • A Sencor edény termosztáttal van felszerelve
  • Kettős biztonsági védelemmel rendelkezik

A Sencor SPP 3200SS előnyei

A Sencor higiénikus rozsdamentes acélból készül, amely megkönnyíti a karbantartást, és nincs hatással az ételek illatára vagy ízére. Ezenkívül automatikus hőmérséklet-szabályozással és hangjelzéssel van felszerelve, amikor a kívánt hőmérsékletet elérte. A fazékra helyezett fedélnek praktikus fogantyúja van. A Sencor edénynek kettős biztonsági funkciója is van - túlmelegedés elleni védelem alapjáratban és túlmelegedés elleni védelem. A Sencor 31,1 cm átmérőjű üvegedényeket képes kezelni.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Befőző edény Kész!
Űrtartalom
27 l Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Hőmérséklet szabályozás Kész!
Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Típus

Típus
Befőző edény Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
27 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Hőmérséklet szabályozás Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Űrtartalom
27 l Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SPP 3200SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SPP 3200SS . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SPP 3200SS.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ