A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Sencor SPT 1400

Termékkatalógus
Sencor SPT 1400
4,5 2 értékelés
Rádiómagnó - CD-R/MP3/USB, analóg FM tuner, programozható lejátszási lista, AUX bemenet, USB, 2x 1W RMS
Kód:  JN327c Termékszám:  SPT 1400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SPT 1400

A hordozható, megfizethető árú rádión lejátszhatja kedvenc zenéit, és rádiót is hallgathat. Kiválóan illik a gyerekszobába, nyaralóba, de akár a garázsba vagy műhelybe is. A rádióállomások egyszerű és gyors beállítását a 87,5-108 MHz tartományú analóg FM tuner garantálja. A jobb vételt a teleszkópos antenna segíti. Kedvenc előadóját a CD lejátszóval hallgathatja, amellyel lejátszási listát is készíthet 20, illetve MP3 fájlok esetében 99 számmal. Természetesen az egyes számokat átugorhatja vagy ismételten lejátszhatja. A rádión egy AUX bemenetet is talál, amelyhez külső eszközöket csatlakoztathat 3,5 mm-es jack dugóval. Az USB csatlakozó tovább bővíti a lejátszási lehetőségeket. A rádió tápellátása hat darab 1,5 V-os C típusú elemmel történik (nem képezik a csomag részét).

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható FM rádió, támogatja az MP3 fájlokat
  • Baráti ár
  • Analóg FM tuner
  • CD lejátszó, beállítható lejátszási lista 20 számig
  • USB bemenet
  • AUX bemenet külső eszközök csatlakoztatására 3,5 mm-es jack dugóval
  • Üzemeltethető elemekkel

Méretek:
25 × 13 × 21 cm

Tömeg:
1,22 kg

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SPT 1400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPT 1400. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SPT 1400.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ