Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

SENCOR SRV 4000GD

Termékkatalógus
SENCOR SRV 4000GD
3,0 3 értékelés
Robotporszívó - minden típusú padlóhoz, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, 0,5 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, gyro navigáció, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék és felmosás, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő, HEPA szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, távirányító és töltőállomás, színe: arany
Kód:  SENRV545 Termékszám:  SRV 4000GD Gyártó honlapja:

SENCOR SRV 4000GD

Robot porszívó

Robotporszívó

Tökéletes robot segítőtársad vagyok a háztartásban!

Sencor SRV 4000GD

Nem sokat érnék, ha nem lennék igazán erős BLDC motorral felszerelt. Ő az első osztályú társam, rendkívül erős szívóerővel. Így hát tökéletes segítőtársad lehetek a lakásod, vagy a házad bármilyen típusú padlójának, és alacsony sörtéjű szőnyegének tisztán tartásánál. Imádni fogod egyszerű kezelhetőségemet, és határozott külsőmről nem fogod tudni levenni a szemed.

Irányíts engem kényelmesen, háromféle módon

Fogd a mobilodat, telepítsd az alkalmazást, és kényelmesen állítsd be az összes üzemmódot, figyeld aktuális tevékenységemet, és az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ha nincs kéznél az okostelefonod, használhatod a távirányítót, vagy az én kijelzőmet. Eszméletlenül sok lehetőséget kínálok!

Robot porszívó
Robot porszívó

Hat rendkívül hatékony, előre beállítható üzemmódom van!

A 6 előre beállítható üzemmódomnak köszönhetően pontosan, hatékonyan, gyorsan, ügyesen és az ütemterv szerint takarítom ki otthonodat. Mindössze 8,5 cm magas vagyok, így ügyesen elférek az ágy, a kanapé, az ülőgarnitúra, és a bútorok alatt, és akár 1,5 cm magas akadályokat is leküzdök. Szóval segítséged nélkül vállalom a teljes takarítást, csak kapcsolj be.
Automatikus üzemmód - a legmegfelelőbb program a mindennapos porszívózáshoz, közben az útvonalak különböző kombinációit válogatom a legjobb eredmény elérése érdekében.
Fal melletti porszívózás üzemmód - A falak, a bútorok, a díszlécek és a sarkak mentén maradok, és két forgókefémmel az összes morzsát és port a szívócsövem alá söpröm.
2 x 2 m felület üzemmód - általában a konyhában, főzés közben lepotyogott szennyeződés összegyűjtésére, vagy az ebédlőasztal alatt használhatod. A söprőt nem kell többé a kezedbe venned, én gyorsan és hatékonyan feltakarítom a 2 x 2 m nagyságú területet.
Véletlenszerű mozgás üzemmód - a szép eredmény elérése érdekében tetszés szerinti irányokban  mozgok.
Intenzív takarítás üzemmód - az egyes területeket mindig kétszer porszívózom.
Maximális teljesítmény mód - a TURBO szívás funkcióval rendkívül gyorsan takarítok.


A GYRO MAPPING funkciónak köszönhetően nem veszek el 

A porszívózást a fejlett Smart GYRO giroszkóp-navigáció segítségével végzem, aminek köszönhetően sosem fogok eltévedni, szisztematikusan mozgok és kiválasztom a legjobb útvonalat a tökéletes padlótisztítás érdekében. A lehető legnagyobb területet fedem le, és intenzíven tisztítom a falakat és a sarkakat is.

Robot porszívó
Robot porszívó

Kitakarítok akkor is, ha nem vagy otthon

Az időzített takarítás funkció hasznos tulajdonságaim közé tartozik, hiszen felporszívózom otthonodat akkor is, ha munkahelyen, színházban vagy máshol tartózkodsz. Csak annyit kell tenned, hogy beállítod a kívánt időt és kiválasztod az üzemmódot, és amikor hazaérsz, tiszta padló fog várni. 

Funkcionálisan felporszívózok és felmosok 

Ha csatlakoztatod hátsó oldalamhoz a feltörlőruhát, felporszívózok, majd szárazra, vagy nedvesre törlöm a padlót. A száraz törléssel még tökéletesebb eredményt érek el, és ha a víztartályt feltöltöd, benedvesítem a portörlő ruhát, és az odaragadt/ odaszáradt szennyeződésekkel is elbánok.

Robot porszívó
Robot porszívó

Tökéletes vagyok minden típusú padló, és alacsony sörtéjű szőnyeg tisztítására

Engem semmi sem lep meg! Mindenhol a legjobb munkát végezem. Felporszívózom a hajszálakat, a szőrt, a port, és a nagyobb morzsákat egyaránt. Fő forgókefémből nem kell hajszálakat, vagy szőrszálakat eltávolítanod. Ha a két szélső kefét csatlakoztatod a főkefe mellé, hibátlanul megtisztítok bármilyen típusú járólapot, parkettát, vinyl felületeket, és alacsony sörtéjű szőnyegeket.


Csak ott takarítok, ahol kéred!

Végtelenül egyszerű! Elég, ha mágnesszalaggal elkeríted azokat a területeket, amelyeket nem szeretnéd, hogy felporszívózzak, így elkerülöm őket. A gyerekek zavartalanul játszhatnak, és Téged sem foglak zavarni házimunka közben, ha éppen nincs szükséged rám. A mágnesszalagnak bámulatos mérete van, nagyobb felület is elkülöníthető vele.

Robot porszívó
Robot porszívó

Velem nincs tüsszögés!

A fedelem alatt egy nagyméretű szennyeződésgyűjtő tartály található, amely kiváló minőségű HEPA szűrővel ellátott, a legapróbb darabkák, allergének és por összegyűjtésére. Nem lesz vele más dolgod, mint hogy rendszeresen kiüríted, és a szűrőt kefével megtisztítod.Többé nem lesz gondod porzsák cseréjére és vásárlására!


Minőségi érzékelőm meggátolja, hogy lezuhanjak

Tisztában vagyok vele, hogy ha legurulok a lépcsőn, az nem tesz jót nekem, és az állandó tárgyakba ütközés sem könnyíti meg a munkámat. Ezért kaotam egyedi infravörös érzékelőket, amelyek lehetővé teszik, hogy egyenletesen mozoghassak a felületen anélkül, hogy leesnék vagy beleütköznék a tárgyakba.

Robot porszívó
Robot porszívó

Visszamegyek a töltőállomásra

A töltőállomás az otthonom, ahol lakásod/ házad takarító hadművelete kezdődik. Ha a kalandom véget ér, vagy ha érzem, hogy az akkumulátorom töltöttsége alacsony, minden alkalommal  automatikusan visszatérek kis "otthonomba”, hogy új energiával töltődjek fel. 



A csúcsteljesítményű akkumulátornak köszönhetően vagyok olyan kitartó!

Az akkumulátorom kiváló minőségű! Minden szükségletemet kielégíti, és óriási a kapacitása! Gond nélkül képes vagyok akár 120 percen keresztül,  120 m2 felület tökéletes tisztítására. 

Műszaki adatok

  • WiFi -s vezérlés mobilalkalmazással
  • GYRO MAPPING funkció
  • 6 időzíthető tisztítási mód
  • Távirányító
  • ÖKO üzemelés 
  • Akár 120 m2 felület tisztítása 

Paraméterek

Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
34,5 cm Kész!
Magasság
8,5 cm Kész!
Mélység
34,5 cm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
8,5 cm Kész!
Szélesség
34,5 cm Kész!
Mélység
34,5 cm Kész!
Súly
2,5 kg Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SRV 4000GD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 4000GD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SRV 4000GD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ