A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

SENCOR SRV 4250SL

Termékkatalógus
SENCOR SRV 4250SL
4,1 15 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, 120 perc működési idő, 5 óra töltési idő, 60 dB zajszint, 0,475 l-es portartály, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és szennyeződés felismerés, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, gyro navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő
Kód:  SENRV357 Termékszám:  8590669279357 Gyártó honlapja:

SENCOR SRV 4250SL

Sencor SRV 4250SL

Robotporszívó

Én vagyok a tökéletes SRV 4250SL robotporszívó a Sencor-tól

Sencor SRV 4250SL

Kiváló a Sencor SRV 4250SL porszívó minősége! Nem csak első pillantásra szép, de a teste egy BLDC típusú motort rejt, amely nagyon hatékony, és nagy szívóerővel rendelkezik. Remek segítő lehet a lakásban vagy a házban, minden emeleten vagy az alacsony szőnyegeken.

A Sencor SRV 4250SL lehetővé teszi a mobilalkalmazás és a távirányító segítségével történő vezérlést

Miután telepítetted a mobilalkalmazást az okostelefonodra, kényelmesen beállíthatod a Sencor SRV 4250SL porszívó összes funkcióját és üzemmódját, és egyidejűleg figyelemmel kísérheted a teljes működést és a felhasznált akkumulátor-kapacitást. Természetesen tartozék az ugyanezekkel a funkciókkal rendelkező távirányító is, amelyet bármikor elérhetsz, amikor nincs kéznél a telefonod.

Sencor SRV 4250SL
Sencor SRV 4250SL

A 6 üzemmóddal a Sencor SRV 4250SL szuper munkát végez

A 6 különböző üzemmód teszi a Sencor SRV 4250SL porszívót szuper segítővé a rendszeres napi takarításhoz és egyszeri nagyobb rendetlenségekhez. Válaszd ki azt az üzemmódot, amelyre éppen szükséged van. A mindössze 7,9 cm magasságú Sencor SRV 4250SL az ágy, a kanapé, az ülőgarnitúra és a bútorok alatt is elfér és leküzdi az 1-2 cm-es szintkülönbségeket is. Ez garantálja a teljes és hatékony tisztítást, a jelenléted vagy segítséged nélkül.
Automata üzemmód - a legmegfelelőbb program az általános takarításhoz, ahol a berendezés egyes útvonalak különböző kombinációit választja a legjobb eredmény elérése érdekében.
Falmenti üzemmód - A Sencor SRV 4250SL afalak, bútorok, díszlécek, sarkok mentén halad, és a forgó keféivel minden szennyeződést közvetlenül a szívócső alá söpör.
Cikk-cakk takarítás üzemmód - kiválóan alkalmas olyan nagyobb területek tisztítására, ahol nincs bútor.
Véletlenszerű haladás mód - a nagyszerű eredmény elérése érdekében a Sencor SRV 4250SL szabadon választott irányban tisztít.
Spirális tisztítási mód - tökéletesen megtisztítja a szennyeződéseket a konyhában főzés után, vagy olyan helyeken, ahol több szennyeződés keletkezik.
Maximális teljesítmény mód - erősíti a TURBO szívást, amellyel nagyon gyorsan takarít.


Az ütemezett takarítás hasznos funkció

A Sencor SRV 4250SL megtisztítja otthonod, még akkor is, ha a munkahelyeden tartózkodsz vagy épp kirándulni készülsz. Az ütemezett tisztítási funkció könnyen beállítható a mobilalkalmazáson keresztül és a távirányítón, ahol kiválaszthatod a takarítás idejét és mellé bármelyik üzemmódot.

Sencor SRV 4250SL
Sencor SRV 4250SL

A Sencor SRV 4250SL kiporszívóz és felmossa a padlót

Miután felhelyezted a felmosót a berendezés aljára, a Sencor SRV 4250SL porszívózhat, emellett nedvesen és szárazon is felmoshatja a padlót. Száraz törléssel még jobb eredményt biztosít, és miután feltöltötted a víztartályt, folyamatosan nedvesíti a felmosót a letapadt/kiszáradt szennyeződések feltörléséhez.

A Sencor SRV 4250SL gondoskodik az összes padlótípusról és az alacsony szálmagasságú szőnyegekről

Bárhová is menjen, a Sencor SRV 4250SL nagyszerű munkát végez. Felszívja a hajat, a szőrszálakat, a morzsákat és a nagyobb részecskéket. A fő forgókefén egyetlen haj vagy szőrszál sem marad, amelyet el kéne távolítanod. Ha pedig a két oldalsó kefét felcsatolod a fő keféhez, a Sencor SRV 4250SL hibátlan segítővé válik minden típusú padlóhoz, parkettához, vinilhez és alacsony szálmagasságú szőnyegekhez.

Sencor SRV 4250SL
Sencor SRV 4250SL

A HEPA szűrővel már nem fenyeget a tüsszögés!

A Sencor SRV 4250SL porszívó hátulja egy nagy porgyűjtő tartályt rejt, amely egy kiváló minőségű HEPA szűrővel is felszerelt a legkisebb részecskék, allergének és por felfogására. Csak ürítsd ki rendszeresen a tartályt, és tisztítsd meg a szűrőt egy ecsettel. Már nem kell gondolkodnod a porzsák cseréjén és megvásárlásán!


A minőségi infravörös érzékelők megvédik a Sencor SRV 4250SL porszívót a lezuhanástól

A Sencor SRV 4250SL nem ütközik a tárgyakba, és nem száguld le a lépcsőn! Az első és hátsó infravörös érzékelőkkel minden akadályt időben ismer, hogy megkerülje vagy másik útvonalat válasszon.

Sencor SRV 4250SL
Sencor SRV 4250SL

A Sencor SRV 4250SL automatikusan megtalálja az utat a töltőállomásához

A töltőállomásról a Sencor 4250SL elindul a ház/lakás takarítására. Ha munkája lejárt vagy lemerült az akkumulátora, automatikusan visszatér a töltőállomásra, hogy feltöltse az energiakészleteit másnapra.

Nagy kapacitású akkumulátor szuper üzemidővel?

A Sencor SRV 4250SL porszívó akkumulátora nagy kapacitású, 2600 mAh méretű, mely akár 120 percen keresztül, megszakítások nélkül feltakarítja az összes rendetlenséget, akár 120 m2-es területen is, ami már egy eléggé nagy háznak/lakásnak felel meg.

Sencor SRV 4250SL

Technikai specifikációk

  • Távirányító
  •  Falmenti takarítás
  •  Cikk-cakk takarítás
  • Véletlenszerű mozgás
  • A takarítás befejezése után visszatér a töltőállomásra
  • Ütemezett takarítás visszavonása
Sencor SRV 4250SL

Paraméterek

Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Szennyeződés felismerés Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Szennyeződés felismerés Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobilalkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Kefék
Forgó Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
33,5 cm Kész!
Magasság
7,9 cm Kész!
Mélység
33,5 cm Kész!
Tömeg
2,3 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SRV 4250SL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 4250SL 2v1 Active AllFloor GYRO WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SRV 4250SL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ