A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

SENCOR SRV 8250BK

Termékkatalógus
SENCOR SRV 8250BK
3,9 8 értékelés
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, fapadlóhoz és sima padlóhoz, automata feltöltés, kábelek összegubancolódása elleni funkció, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,475 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, 5 óra töltési idő, kamera navigáció, BLDC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék és felmosás, Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő, hepa szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, távirányító, töltőállomás, víztartály nedves tisztításhoz és robot vezérlése wi-fi-n keresztül, színe: fekete
Kód:  SENRV395 Termékszám:  41010141 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SRV 8250BK

Robotický vysavač

Robotporszívó

Én vagyok a SRV 8250BK robotporszívó a Sencor-tól

Sencor SRV 8250BK

Tökéletes takarítást biztosítok minden emeleten és az alacsony szőnyegeken, mindenféle segítség nélkül! Én vagyok az SRV 8250 robotporszívó a Sencortól, nagy szívóerőt és megbízható BLDC motort kínálok, hosszú élettartammal. Az intelligens funkciókkal ellazulhatsz a mindennapi takarítás közben, időt és sok energiát takaríthatsz meg. Egyszerűen szólva, egy ügyes robotporszívó vagyok, amely nemcsak teljesítményével és funkcióival, de elegáns kialakításával is meglep.

Lehetővé teszem a kényelmes vezérlést a mobilalkalmazás segítségével

A Sencor egy áttekinthető felhasználói felülettel ellátott mobilalkalmazást hozott létre számomra, hogy az otthonod kényelméből, de a munkahelyedről vagy a kültérről bárhonnan is irányíthass. Beállíthatsz egy adott üzemmódot, a tisztítási időt és egyidejűleg figyelemmel kísérheted a tevékenységemet és az akkumulátor-fogyasztás szintjét, és ha otthon vagy, használhatod a távirányítót is.

Sencor SRV 8250BK
Sencor SRV 8250BK

Gondos takarítást végzet a 6 előre beállított üzemmód segítségével

A gondos takarítás az első számomra! 6 előre beállított üzemmóddal dolgozom, hogy a lehető legelégedettebb légy az eredménnyel. Gondoskodom a mindennapos takarításról és a főzés utáni egyszeri rendetlenségről vagy a falak menti szennyeződésekről. A 7,9 cm-es magasságommal játékosan haladok az alacsony bútorok alatt, és olyan helyeken is feltakarítok, ahová egy normál porszívóval nehéz beférkőzni. Megbízhatóan összegyűjtöm az összes szennyeződést, legyen szó hajról, hajról, cérnáról, morzsáról, porról és egyéb szennyeződésekről. A két oldalkefe összegyűjti a szennyeződéseket a fő forgókefe alatt a szívócsővel, és a takarítás után is tiszta marad, egy speciálisszerkezetnek köszönhetően, amely nem hagy rajtuk hajszálakat vagy szőrt.
A takarítási üzemmódjaim a következőek:
1.       Automata takarítás üzemmód
2.       Maximális teljesítmény üzemmód
3.       Falmenti takarítás üzemmód
4.       Takarítás 2 x 2 m-es területen
5.       Véletlenszerű irányú takarítás
6.       Intenzív takarítás üzemmód


GYRO MAPPING funkcióval és 360°-os panoráma kamerával rendelkezem

Modern GYRO MAPPING funkcióval és egy 360°-os panoráma kamerával dolgozom. Ez a kapcsolat tökéletes tájékozódást biztosít a szobában, ahol takarítok. A tér feltérképezése után hatékony takarítási útvonalat tervezhetek meg, hogy a lehető legtöbb helyet lefedjem, és ne hagyjak ki egyetlen zugot sem.

Sencor SRV 8250BK
Sencor SRV 8250BK

Tervezd meg a takarítást bármikorra

A padlód tiszta lesz, amikor csak akarod! Nem zavar, ha munkahelyen tartózkodsz vagy kirándulni indulsz a családoddal. A Sencor ellátott egy ütemezett takarítási funkcióval, amelyben beállíthatod például a takarítás dátumát, idejét és ismétlődését az egyes napokra.

Kiporszívózok és felmosom a padlót

Többfunkciós működéssel büszkélkedhetem! A nedves és száraz törléssel történő tisztítást még hatékonyabbá teszem. A száraz szennyeződéseket és a finom porokat is eltávolítom, csak rögzítsd a felmosót az alsó részemre, és a nedves törlés során válaszd ki a három nedvesítési intenzitás egyikét.

Sencor SRV 8250BK
Sencor SRV 8250BK

Tűzd ki a feltakarítandó területet a mágneses csíkkal

Határold be a gyermekek számára kialakított játéksarkat vagy akár a teljes helyiséget, mágneses szalagot helyezve az ajtók küszöbei közé. A szalag nagyszerű méretekkel rendelkezik, amelyekkel behatárolhatsz egy szép nagy helyet, én pedig az intelligens érzékelőkkel időben felismerem a szalagot, és elkerülöm a kijelölt helyeket. Nagyon egyszerű!


A HEPA szűrőm miatt a kicsik és a nagyok is kedvelnek

Már nem kell gondolkodnod a porzsák cseréjén és megvásárlásán! Porzsák nélküli működést biztosítok, amely kíméli a környezetünket. Egy nagy gyűjtőtartállyal rendelkezem a szennyeződések felfogáságoz, amely egy kivehető, kiváló minőségű HEPA szűrőt rejt, hogy megszűrhessem az allergének és a por legkisebb részecskéit is. Csak ürítsd ki rendszeresen a tartályt, és tisztítsd meg a szűrőt egy ecsettel.

Sencor SRV 8250BK

Az infravörös érzékelők figyelmeztetnek az akadályok előtt és megvédenek a leeséstől

Nagyon jól tudom, hogy a lépcsőről történő zuhanás nem lenne volna előnyös számomra, és a tárgyakkal történő többszöri ütközés sem könnyítené meg a munkám. Az infravörös érzékelők lehetővé teszik, hogy zökkenőmentesen mozoghassak a felszínen anélkül, hogy lezuhannék.

Számíthatok a töltőállomásomra!

A töltőállomásról akár 120 percre is elindulhatok takarítani, és a tevékenység után - vagy ha gyenge az akkumulátorom - automatikusan visszatérek. Abban a pillanatban, amikor elfogy az energiám, és a takarítás még nem fejeződött be teljesen, visszaemlékszem a takarítás utolsó helyre, és újratöltés után automatikusan visszatérek hozzá, hogy befejezzem a tisztítást. Egyszerűen szólva - jó az emlékezetem, és képes vagyok korlátlan területet lefedni!

Sencor SRV 8250BK

Technikai specifikációk

  • Telefonos alkalmazás és Wi-Fi segítségével vezérelhető
  • Távirányító
  • Töltési idő 4-6 óra
  • Akár 1,5 cm-es szintkülönbséget is képes áthidalni
  • Korlátlan területet is képes lefedni
  • Laminált- és fapadlókat, csempéket, vinylpadlókat és alacsony szálmagasságú szőnyegeket tisztít
Robotporszívó


Paraméterek

Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Kamerás Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Kamerás Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobilalkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!
További kiegészítők
Víztartály Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
33,5 cm Kész!
Magasság
7,9 cm Kész!
Mélység
33,5 cm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
7,9 cm Kész!
Szélesség
33,5 cm Kész!
Mélység
33,5 cm Kész!
Súly
2,5 kg Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Forgó oldalsó kefét szőnyeg takarítás során miért van szükség az eltávolításra? Így elmarad a fal mentén kb 10cm-es csík. Fent hagyva okozhat kárt a forgó kefékben? 8250-es gép szűrőket csak kefelni lehet, mosni viszont nem????

Kérdések és válaszok: SENCOR SRV 8250BK
Kiegészítők: SENCOR SRV 8250BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 8250BK 2v1 Active AllFloor CAMERA WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SRV 8250BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SRV 8250BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SRV 8250BK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ