30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SENCOR SRV 9250BK

Termékkatalógus
SENCOR SRV 9250BK
4,7 9 értékelés
Robotporszívó - moppal, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, automata feltöltés, kábelek összegubancolódása elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, 0,475 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, vezérlés: készüléken, takarítás módja: kefék és felmosás, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő, HEPA szűrő, 65 dB zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, távirányító, fali tartó, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: kék
Kód:  SENRV401 Termékszám:  SRV 9250BK Gyártó honlapja:

SENCOR SRV 9250BK

SRV 9250BK

Robotporszívó

Erős robotporszívó vagyok a Sencor márkától.

Sencor SRV 9250BK

SRV 9250BK vagyok, egy új robotporszívó, amit számos hasznos alkalmazás, üzemmód és mindenekfelett erőteljes és hosszú élettartamú BLDC motor jellemez. Ezzel a motorral együtt robotporszívóként szuper teljesítményt nyújtok minden otthonban, bármilyen típusú padlóról is legyen szó. Innentől megszabadulhatsz az örökös porszívózástól a Sencor intelligens robotporszívójának köszönhetően.

Kényelmes irányítás mobilalkalmazás segítségével

Egy olyan jól érthető mobilalkalmazás segítségével irányíthatsz, amellyel beállíthatod az elérhető funkciókat és üzemmódokat és nyomon követheted az aktuális tevékenységeimet is, mint például az akkumulátor jelenlegi töltöttsége vagy a tisztítási folyamat állapota. Irányíts az otthonod vagy a munkahelyed kényelméből az okostelefonod segítségével. Így a távirányító mindig a zsebedben vagy a táskádban lesz. Emellett egy másik megbízható távirányítót is biztosítok, amit nyugodtan használhatsz az otthonod kényelméből.

SRV 9250BK
SRV 9250BK

Fedezd fel a lézernavigáció előnyeit

A Sencor robotporszívó közül én vagyok az első lézernavigációval ellátott modell. A technológia segítségével felmérem a területet, hogy a leghatékonyabb módon hajtsam végre a porszívózást, illetve hogy kikerülhessen az akadályokat és egyetlen porszívózási folyamattal a lehető legtöbb területet érintsem.


Alapos tisztítást végzek az 5 előre beállított programmal

Jó, hogyha az ember többféle porszívózási üzemmód közül választhat, hiszen nem mindegy, hogy egy mindennapos rutin porszívózásról vagy egy véletlen baleset eltakarításáról van szó. Az 5 elérhető üzemmóddal egyik sem jelent problémát. Jó barátaim, a három forgókefe, az egy fő kefe és a két oldalsó kefe segítenek a takarításban. Velük együttműködve minden szennyeződést eltakarítok, beleértve a hajszálakat, állatszőrt, morzsákat, cérnát vagy a port. A takarítás befejeztével ezek a kefék tisztán maradnak, így nincs velük további teendőd. Lenyűgöző, 7,9 cm-es méretemmel mindenhol végighaladok, még az ágyak, kanapék és bútorok alatt is, így az olyan helyekre is beférek, amelyekről a klasszikus porszívók csak álmodhatnak.

SRV 9250BK
SRV 9250BK

A tisztítási programjaim

1. Automatikus tisztítási mód

2. Maximális teljesítmény mód

3. Csendes tisztítási mód

4. Automatikus mozgás mód

5. Intenzív tisztítási mód

A GYRO MAPPING funkcióval jól kiismerem magam a helyiségekben

A Smart GYRO giroszkópos navigációs rendszerrel igazán könnyű együtt dolgozni! Segítségével még hatékonyabb munkát végezhetek. A tisztítás során a Smart GYRO giroszkópos rendszer segít nekem a kiváló térbeli tájékozódásban.

SRV 9250BK

Fel is mosok

Porszívózok, miközben fel is mosok. Amikor megtöltöd a víztartályomat, kiváló végeredménnyel törlöm fel a padlót, hiszen automatikusan megnedvesíteni a felmosófejet, hogy az odaragadt vagy odaszáradt szennyeződésektől is megszabaduljak.

Sencor SRV 9250BK
SRV 9250BK

Kiporszívózok akkor is, ha nem vagy otthon

Az előre ütemezett tisztítás mindig hasznos lehet! Nem foglak zavarni, miközben pihensz vagy éppen a hobbidnak hódolsz. Egyszerűen csak állítsd be a tisztítás kívánt idejét és üzemmódját úgy, ahogyan az neked a leginkább megfelelő.

Sencor SRV 9250BK

Jelöld meg a tisztítás helyét mágneses szalaggal

Ez az egész nagyon egyszerű! Neked csak annyi a dolgod, hogy a mágneses szalagot elhelyezed arra a területre, amelyet nem szabad érintenem, így az érzékelőim még időben tájékoztatnak és egyszerűen kikerülik az adott területet. Jelöld meg a gyerekek játszóhelyét vagy akár egy egész szobát is úgy, hogy a szalagot az ajtófélfához teszed.

Sencor SRV 9250BK

A HEPA szűrőnek köszönhetően nem tüsszögsz majd

A felső részem alatt helyezkedik el a méretes portartály. Ebben található egy eltávolítható prémium minőségű HEPA szűrő, amely még a legkisebb por- és allergén részecskéket is megragadja. Figyelj arra, hogy rendszeresen ürítsd a tartályt és tisztítsd meg a szűrőt a kefével. Így többé már nem kell a porzsákok cseréje és vásárlása miatt aggódnod.

Sencor SRV 9250BK

Az infravörös érzékelők figyelmeztetnek, hogy ne essek le a lépcsőn

Jól tudom, hogy ha legurulnék a lépcsőről, az senkinek sem tenne túl jót, ugyanakkor az sem tenné könnyebbé a munkámat, ha folyamatosan nekiütköznék az otthonodban található tárgyaknak. Éppen ezért egy megbízható infravörös érzékelővel dolgozom, amely segítségével könnyedén és zökkenőmentesen mozoghatok a padlón.

Sencor SRV 9250BK

Mindig visszatérek a töltőállomáshoz

A töltőállomás egyben az otthonom is, ahová a 120 perces tisztítási kaland után mindig visszatérek. Mindig ide jövök, hogyha végeztem a takarítással, vagy hogyha éppen merül az akkumulátorom. Abban az esetben, ha porszívózás közben elfogy az energiám és nem tudom befejezni a folyamatot, megjegyzem azt a helyet, ahol félbeszakítottam a tevékenységemet, és az akkumulátor feltöltése után automatikusan visszatérek oda, hogy befejezzem a munkámat. Nagyon jó a memóriám, így végtelen négyzetméteren számíthatsz rám.

Főbb jellemzők

  • GYRO MAPPING
  • 2600 mAh akkumulátor
  • Infravörös érzékelők
  • Töltőállomás
  • 120 perces üzemidő
  • HEPA szűrő
  • Felmosás funkció
  • Wi-Fi alkalmazás
Sencor SRV 9250BK


Paraméterek

Ország
Csehország Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,8 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!
További kiegészítők
Víztartály, Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Működési időn kívül (150 perc a 120 helyett), mivel jobb még a https://www.alza.hu/xiaomi-roborock-s6-d5620358.htm ettől? A Leírás alapján nem tudom eldönteni, viszont jóval többe kerül.

Kérdések és válaszok: SENCOR SRV 9250BK
Kiegészítők: SENCOR SRV 9250BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 9250BK 2v1 Active AllFloor LASER WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SRV 9250BK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ