AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

SENCOR SRV 9385WH

Termékkatalógus
SENCOR SRV 9385WH
4,4 8 értékelés
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 3 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 200 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 62 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 50 W telje
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENRV620 Termékszám:  SENCOR SRV 9385WH robotický vysavač Gyártó honlapja:
SENCOR SRV 9385WH 216 790 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

SENCOR SRV 9385WH

A szuper Sencor Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. Az összes felületen tesz jó szolgálatot. Padlótisztító funkciói: felszívás, törlés és száraz tisztítás. Segít megszabadulni a kisállatszőrtől is. A megtisztított terület baktériummentes lesz, amelyek amellett, hogy gyorsan szaporodnak, még károsak is az emberek egészségére. Az allergiás családok is keresik a minőségi szűrésnek köszönhetően. Amellett, hogy modern funkciókat kínál, hanem kiemelkedő funkciói is nagyon jól kihasználhatók. Az okos porszívó feltöltés után ismét nekiáll takarítani. Szükség esetén automatikusan kiüríti a szennyeződéseket is. Okostelefonhoz vagy tablethez való csatlakoztatást kínál, ennek hála a robotporszívót távolról is lehet kezelni. Remekül kihasználható a rajta lévő lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció. A lézeres navigációnak köszönhetően nagy pontossággal képes feltérképezni a környezetet, lehetővé téve az optimális tisztítási útvonal megtervezését. És mivel ezt a fajta navigációt nem befolyásolják a fényviszonyok, a porszívó még gyenge fényviszonyok között is következetesen fog működni. Miután beazonosította a helyiségben lévő bútorokat, tárgyakat és ajtókat, a LiDAR navigációs rendszer részletes 2D térképet készít a helyiségről a porszívó számára. Ez lehetőséget ad a porszívónak az akadályok kikerülésére. A giroszkópos navigációval a helyiség részletes feltérképezésre kerül, így optimalizálja útvonalat a lehető legjobb tisztítás érdekében. A takarítás befejeztével visszatér a kiindulási pontra.

Robotporszívó SENCOR SRV 9385WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9385WH ...

A praktikus SENCOR SRV 9385WH robot porszívó legfontosabb előnyei

  • A praktikus Sencor robot porszívó az összes padlófelületen megállja a helyét
  • Takarítás típusa: felszívás, törlés és száraz tisztítás
  • Baktériummentes felületet kapsz, ráadásul a háziállatok szőre sem jelent a számára problémát
  • Szuper választás az olyan családoknak, ahol allergiás is van
  • Van rajta lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral látták el, amely kapacitása 5000 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 5 óra alatt töltődik fel teljesen és egy feltöltéssel 200 perc üzemidőt kínál
  • Maximális kényelmet biztosít azzal, hogy szükség esetén a készülék automatikusan kiüríti a szennyeződéseket az állomásba egy zsák segítségével, melynek térfogata 3 l
  • A megtelt tartályt jelzőfény mutatja
  • Lehetőséged van arra, hogy csak adott helyiséget porszívóztass fel a készülékkel
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval, mobil alkalmazással és hanggal
  • Kompatibilis: Wi-Fi, Google Asszisztens és Amazon Alexa
  • A speciális érzékelőknek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó leesik a lépcsőn, vagy nekimegy a bútoroknak
  • Erősebben szív, ha szőnyegre érkezik
  • HEPA szűrő típusú szűrővel büszkélkedhet Minőségi
  • Az ütközőnek köszönhetően nem sérülnek a bútorok
  • Örülni fogsz a szívóteljesítmény beállítási lehetőségnek
  • 2 cm szintkülönbséggel képes megbirkózni
  • A tökéletes porszívózás érdekében oldalsó, forgó kefékkel rendelkezik

Csinálj mást, miközben a porszívó dolgozik - ezt kínálja a közismert Sencor készülék

Ez az okos robot porszívó első lépésként felporszívóz, majd felmost, így tökéletesen tiszta padlót varázsol otthonra, és rengeteg időt spórolhatsz. A szárazon történő tisztítás során a speciális kefék segítik a szennyeződések eltávolítását. A felmosáshoz nedves törlőkendőt használ tisztítóoldattal. Különösen ajánlott olyan padlókhoz, amelyek vízzel érintkezve károsodhatnak. Fapadlókhoz remek választás.

Robotporszívó SENCOR SRV 9385WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9385WH ...

A jól felszerelt porszívóval makulátlan lesz a padló

A jól kihasználható Sencor robotporszívó kombinálja a minőséget az alapos takarítással. Li-ion típusú akkumulátorral készült. Egy feltöltést követően a működési ideje 200 perc. Abban az esetben, ha az akkumulátor majdnem lemerült, a robotporszívó a praktikus Sencor gyártótól automatikusan elindul a töltődokkoló felé. Nem kell semmi miatt aggódnod, a porszívó teljesen önállóan végzi a munkát. A töltöttségi állapotjelző tájékoztat arról, hogy milyen szinten áll az akkumulátor töltöttsége. A teljes feltöltéshez szükséges idő: 5 óra. A porszívót könnyedén tudod vezérelni a mobilalkalmazás segítségével, ahol kiválasztható a terület és a takarítási ütemterv is. Hangalapú asszisztensekkel működik, tehát elmondhatod, hogy mit szeretnél. Alkalmazható a népszerű Wi-Fi, Google Asszisztens és Amazon Alexa technológiával. A távirányító, illetve a készülékre került gombok segítségével kezelhető a porszívó. Az alapos takarításért a robotporszívón oldalsó, forgó kefét helyeztek el.

A szuper Sencor robot porszívó könnyebbé teszi a takarítást elbűvölő funkcióival

A praktikus Sencor robotporszívó funkciói és az alkalmazott technológiák biztosítják a használatot. A maximális kényelem érdekében a porszívó lehetőséget biztosít a gyűjtőkosár automatikus ürítésére a dokkolóállomásba, amelyre egy egyszer használatos porzsák került, űrtartalma 3 l. A memória tárolja a helyiség térképét, hála az okos feltérképezés funkciónak, így a felhasználó szükség esetén csak egy vagy több kiválasztott helyiség takarítását indíthatja el. Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget érzékel. Nagyra értékeled majd, hogy csehül vagy szlovákul beszél.

Robotporszívó SENCOR SRV 9385WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9385WH ...

A robotporszívó számára a biztonságos takarítás az első helyen áll

A közismert Sencor robot porszívó teljesen megbízható, működésében pedig soha nem hagy cserben. A biztonságos takarítás érdekében a készülékre érzékelők is kerültek., hogy gátolja a lépcsőről, vagy más, magasan lévő helyekről való leesést, illetve a bútoroknak való nekiütközést. A robotporszívó mindig befejezi a takarítást. Felöltést követően ott folytatódik a takarítás, ahol abbamaradt. Gubancolódást gátló funkcióval rendelkezik kábelek vagy szőnyegszegélyek védelmére. Ezenkívül kialakíthatod a saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy meghatározott órára, és halasztott takarítást is beállíthatsz. Magabiztosan kerül ki mindent, és a tartós kerekeknek köszönhetően a küszöbökön és a szegélyléceken is gond nélkül át tud haladni, akár 2 cm magasságig.

Bízd rá magad a robot porszívóra a népszerű Sencor gyártótól

Nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó kárt tesz a bútorokban. Az ütközőnek köszönhetően a robot nem tesz tönkre semmit. Örülni fogsz a szívóteljesítmény beállításának lehetőségével, a koszos felületnek megfelelően. Egy fényjelzés figyelmeztet, ha a porzsák kiürítésre szorul. A porzsák térfogata 3 l. Az ismert Sencor robotporszívó méretei 9,8 × 35 × 35 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó súlya 7,8 kg.

Robotporszívó SENCOR SRV 9385WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9385WH ...

A minőségi szűrőrendszer elengedhetetlen

HEPA szűrő típusú, minőségi szűrővel látták el. Az allergiában és asztmában szenvedők számára a HEPA-szűrő nagyszerű választás, mivel hatékonyan felfogja az allergéneket, köztük a porszemcséket, a polleneket és a poratkákat. Jobbítja a lakás levegőjének a minőségét.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, állati szőrre, kombinált, kárpitozáshoz, oldal, por, forgó és univerzális

További kiegészítők:

felmosó textil, víztartály, szűrő, virtuális fal, portartály, tisztító állomás, kefe és szűrőtisztító eszköz, UV lámpa és felmosó tartozék

Motortípus:

BLDC

Teljesítménye:

50 W

Zajszintje:

62 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres, Giroszkópos, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres, Giroszkópos, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő, Szlovákul beszélő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással, Hanggal Kész!
Kábel hosszúsága
1,5 m Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés, Akadály észlelése, Teljesítmény szabályozás, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Üveg, Sima padlók Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
50 W Kész!

Zaj

Zajszint
62 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
3 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
9,8 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
7,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Lengyelország, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok SENCOR SRV 9385WH termékhez:

SENCOR SRV 9350WH

Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 200 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 62 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 50 W teljesítmény, mére
Kosárba
164 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SRV 9385WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 9385WH . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SRV 9385WH.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ