A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku Shop roku

Sencor SSG 3501GR

Termékkatalógus
Sencor SSG 3501GR
4,2 23 értékelés
Elektromos reszelő - 150W teljesítmény, töltőcső átmérője: 56 mm, 5 reszelődob/lemez, bővítményekkel, csúszásgátló lábak, reszelő és szeletelő egyben, reszelhető élelmiszerek: zöldség, gyümölcs, magvak és zsemlemorzsa
Kód:  SSSG1b Termékszám:  SSG 3501GR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SSG 3501GR

Aprítás, szeletelés, reszelés, darálás... akármit is szeretne a Sencor szeletelővel képes lesz rá. Nem okoz neki gondot a zöldségek előkészítése salátához, gyümölcsöké fagylalthoz vagy mogyoróé süteményekhez. A kívánt finomság eléréséhez csak válassza ki a megfelelő tartozékot. Ez az elektromos szeletelő megkönnyíti a munkáját így nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem.

Darabokra vágjalak vagy inkább szeletekre?

A cserélhető betétek, melyek a csomag részei alkalmasak vékony vagy hullámos szeleteket vagy három különböző finomságú darált alapanyagok elkészítésére. Így könnyedén készíthet házi chips-et, szeletelhet uborkát szendvicsek díszítéséhez vagy apríthat gyümölcsöt a gyerekeknek, valamint reszelhet sajtot tésztához, készíthet kisebb vagy nagyobb kenyérmorzsát esetleg darálhat mandulát vagy kókuszt.

Legfontosabb jellemzői

  • Öt cserélhető betét
  • Kábel hossza: 1,2 m
  • Fogyasztás: 150 W
  • Feszültség: 220-240 V
  • Frekvencia: 50/60 Hz
  • Méretek: 24,5 x 22,5 x 19,5 cm
  • Súly: 1,2 kg

Kész egykettőre

Köszönhetően a csúszásmentes talpaknak, még a legkeményebb ételek, mint amilyen a mogyoró, aprítása közben is egy helyben marad a robotgép. Csak helyezzen alá egy tálat vagy tányért és a feldolgozott étel közvetlen belehullik, így nem kell pakolásznia, ami segít a gyümölcsök és zöldségek frissességének és állagának megőrzésében. Köszönhetően a 56 mm-es adagoló nyílásnak nem kell apróbb darabokra vágnia ételeit, könnyedén betöltheti őket egészben is.

Elegancia és minőség

Tiszta vonalak és elegáns forma teszi ezt a szeletelőt konyhája látványosságává. Tegye látható helyre és minden vendég szemét rögtön magára vonja - kiváltképp ha az Önnek legmegfelelőbb színt választja a rengeteg rendelkezésre álló változat közül. A karcsú kialakítás egyértelművé teszi, hogy mi a konyha büszkesége ... és ez nem a kávéfőző lesz.

 

Paraméterek

Szín
Fehér, Zöld Kész!
Típus
Elektromos Kész!
Élelmiszerek típusa
Zöldség, Gyümölcs, Diófélék, Zsemlemorzsa Kész!
Teljesítményfelvétel
150 W Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!

Szín

Szín
Fehér, Zöld Kész!

Típus

Típus
Elektromos Kész!

Rendeltetése

Élelmiszerek típusa
Zöldség, Gyümölcs, Diófélék, Zsemlemorzsa Kész!

Műszaki jellemzők

Teljesítményfelvétel
150 W Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!
Töltőcső átmérője
56 mm Kész!
Sebességek száma
1 Kész!

Toldalékok és kiegészítők

Reszelődobok / lemezek száma
5 Kész!
További kiegészítők
Bővítményekkel Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Csúszásgátló lábak, Reszelő és szeletelő egyben Kész!
Szeletelés típusainak száma
5 Kész!

Fajta

Fajta
Szeletelő Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SSG 3501GR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SSG 3501GR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SSG 3501GR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ