Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SSS 301

Termékkatalógus
Sencor SSS 301
Mini hifi - FM és CD, CD-R / RW / MP3, RDS, 30W teljesítmény, USB, AUX, Digitális FM rádió, Bluetooth, Óra,
Kód:  JN400g3 Termékszám:  SSS 301 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SSS 301

A Sencor SSS 301 hangrendszer egy jól megtervezett audió berendezés, amely mindenféle otthoni használatra alkalmas. Fából és alumíniumból készült, amely tartósságot és könnyedséget biztosít. 30W-os teljesítménnyel rendelkezik és képes audio CD-k lejátszására. Azonban nem csak erre a forrásra támaszkodik, akár USB flash meghajtót is csatlakoztathatsz az SSS 301-re, és digitális FM-rádióként is szolgál. Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik.

A Sencor SSS 301 audiorendszer legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű design a fa és alumínium, fekete-fehér ikombinációban
  • Az SSS 301 erőteljes hangzást biztosít
  • CD-k lejátszása CD / MP3 / CD-R / CD-RW lemezekkel
  • Vezeték nélküli jelátvitel Bluetooth technológiával
  • Óra a kijelzőn, időzítő opció és automatikus kikapcsolás
  • Öt hangszínszabályzó: rock, lineáris, klasszikus, jazz, pop

Minőségi hangzás, dizájnos külső

Még a legigényesebb hallgatók is élvezhetik a Sencor SSS 301 hangrendszer hangteljesítményét. A Sencor SSS 301 hangja sűrű, gazdag, de világos, a zene minden rétegének pontos felbontásával. Élvezd a mélységet és a kristálytiszta magasságot. Öt hangszínszabályzó móddal - Rock, Linear, Classical Music, Jazz, Pop - egyszerűen adaptálhatod a hangélményt az adott műfajhoz. Természetesen a beállításokat személyre is szabhatod, kivéve az előre kiválasztott üzemmódokban. A hangminőség pozitívan tükröződik egy nagyon alacsony harmonikus torzítással, amely nem haladja meg az egy százalékot.

 

 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SSS 301 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 301. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SSS 301.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ