Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SSV 330WH

Termékkatalógus
SENCOR SSV 330WH
4,3 9 értékelés
Spirálvágó - elektromos, 100 W teljesítmény, anyaga: acél és műanyag, 3 penge, eltávolítható részek és csúszásgátlós felület, vágható, szeletelhető élelmiszerek: zöldség
Kód:  SENSS330 Termékszám:  SSV 330WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SSV 330WH

Elektromos spirál szeletelő.

Spagetti: Készíts zöldségspagettit, vagy gyümölcstésztát, amelyet tálaláskor a tányér dekorálására, vagy megfőzve a tészta egészséges alternatívájaként használhatsz fel. Adj a salátádnak gourmet külsőt azáltal, hogy az uborkát szeletek helyett spirál formára vágod, vagy használd a spirálvágót arra, hogy a szeletekből kiváló (akár cukkini) chipset süss. Nagy mennyiségek előállításra tervezték, így az edény, amelyben a tészta összegyűlik, megkönnyíti más hozzávalók hozzáadását a spiálokhoz. A garat és a töltőnyílás együttese a penge felé tereli a zöldségeket, ahol tökéletes eredmények születnek. Nincs többé unalom a konyhában, hozz létre eredeti és diétás recepteket a SENCOR SSV 330WH elektromos spirálvágóval.

Nem tudod meggyőzni a gyermekeidet, hogy elegendő gyümölcsöt és zöldséget egyenek? Próbálj sárgarépa spagettit, vagy gyümölcs tésztát készíteni nekik, és csak figyelj, hogy milyen gyorsan megszeretik őket. Garantáljuk, hogy nem csak az egészséges életmód rajongói és a vegetáriánusok fogják imádni ezt a készüléket, de még azok is, akik még nem találták meg a "közös hangot" a zöldségfélékkel. A zöldségek előkészítése pedig gyorsabb és egyszerűbb lesz. Ezzel az elektromos spirálvágóval a percek másodpercekké válnak. Ez pedig elvezethet ahhoz, hogy nagyobb mennyiségű zöldséget használj a főzéshez. A SENCOR SSV 330WH egy nagyszerű módja annak, hogy növeld a zöldségek mennyiségét az étrendedben, és egészségesebb alternatívát találj például a klasszikus spagetti helyett. Szemben a hagyományos bolognai spagettivel, ezek a zöldségfélék a szénhidrátok körülbelül tizedéz tartalmazzák, nem is beszélve a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és rostok magas arányáról. További előnye, hogy nyoma sincs bennük semmilyen gabonafélének, így számos allergiás étrendjében is helyük lehet.

Ez az egyszerű konyhai eszköz több részből áll. Könnyedén összeszerelhető, vagy elcsomagolható, akár egy perc alatt. Ezért nem kell mindig a konyha közepén tartani, amikor nincs használatban. Sőt, még a tisztítása is nagyon kényelmes, hála a kivehető pengéknek, ráadásul szinte egy pillanat alatt készen van. 

Legfontosabb jellemzői:

  • 3 féle rozsdamentes acél penge: spirál penge - vastagabb spirál penge - penge spagetti előállítására
  • Széles adagolócső az egyszerű használat érdekében
  • Intelligens kialakítás - könnyű tárolás
  • Fogyasztás: 100 W
  • Csúszásmentes lábak a maximális biztonság érdekében
  • Kábelhossz: 1 m - 220-240 V, 50/60 Hz

Paraméterek

Élelmiszerek típusa
Zöldség Kész!
Fajta
Spirálozó Kész!
Típus
Elektromos Kész!
Teljesítmény
100 W Kész!
Anyag
Acél, Műanyag Kész!

Rendeltetése

Élelmiszerek típusa
Zöldség Kész!

Fajta

Fajta
Spirálozó Kész!

Típus

Típus
Elektromos Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
100 W Kész!
Anyag
Acél, Műanyag Kész!
Pengék száma
3 Kész!
Jellemzők
Eltávolítható részek, Csúszásgátlós felület Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SSV 330WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SSV 330WH.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ