AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Sencor STM 3621GR zöld

Termékkatalógus
Sencor STM 3621GR zöld
4,0 6 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves rendszer, 600W teljesítmény, 6 sebesség + pulzáló funkció, 4 literes rozsdamentes acél edény, akár 1,6 kg tészta elkészítése, dagasztókar, keverőkar, habverő, összecsukható keverőszár
Kód:  EAV4136j2 Termékszám:  STM 3621GR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor STM 3621GR zöld

A Sencorral színesen látod a világot! Vége az egységes fehér, fekete és rozsdamentes acél színű kis háztartási gépeknek. Színes készülékeivel szórakoztató a konyhai munka. Kilenc szín közül választhatsz. A 3621GR modell ideális egy nagy család számára finom ételek elkészítéséhez. A 4 literes rozsdamentes acél tálban könnyen készíteni akár 1,6  kilogramm tésztát, krémeket, tejszínhabot stb. Hála a bolygóműves keverésnek,  minden összetevő 100%-os összekeverése biztosítva van.

A tökéletes színű segítség

  • Zöld színű robotgép
  • Ideális többféle nyersanyag feldolgozásához
  • Dagaszt, habot ver, kever
  • 4 literes rozsdamentes acél edény
  • Akár 1,6 kilogramm tészta elkészítése, valamint krémek, tejszínhab készítése
  • A nagyszerű bolygóműves keverés biztosítja minden összetevő 100%-os keverését
  • 3 cserélhető tartozék teszi valóban tökéletes asszisztenssé
  • Bajonett-rendszerű tartozékrögzítés
  • 6 sebesség
  • Felhajtható kar
  • Biztonsági zár és csúszásgátló tapadókorong

Egyedülálló bolygómű

A bolygórendszer egyedülálló, hiszen a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog. Ez lehetővé teszi az összetevők 100%-os feldolgozását, és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. Így akár 1,6 kilogramm tésztát, mellette tejszínt, tejszínhabot stb. készíthetünk. Emellett a speciális balón alakú habverő levegővel tölti meg a tojásfehérjét és a tejszínt, ezzel elérve a tojásfehérje 500%-os, a tejszín 200%-os térfogat növekedését felverés során.

Cserélhető betétek

A robotgépnek 3 cserélhető tartozéka van,  így a legmegfelelőbbet választhatjuk ki a különféle nyersanyagokhoz: megfelbármilyen anyagból lehet választani a legmegfelelőbb:
dagasztó a nehéz és merev, élesztős tésztákhoz, az A-alakú keverőszár krémekhez és könnyű, élesztő nélküli tésztákhoz, a ballon habverő pedig a tökéletes tojásfehérjéből készült habokhoz vagy a tejszínhabhoz.
A billenő kar kényelmesebbé teszi a munkavégzést és könnyebbé a tartozékok cseréjét a bajonett-rendszerű tartozékoknak köszönhetően. Speciális tok védi a hajtóművet a munka során fellépő szennyeződéstől. A fröccsenésgátló fedélnek köszönhetően tiszta marad a konyha.

6 sebességes

A különféle hozzávalók másfajta elkészítést igényelnek, ezért nyilvánvaló, hogy nem lehet mindent azonos sebességgel keverni, felverni, gyúrni. A robot ezért 6 sebességgel dolgozik - 52, 87, 112, 122, 136 és 172/perc fordulatszámon. Az impulzus üzemmód lehetővé teszi, hogy rövid ideig, a maximális 172/perc fordulatszámon dolgozzunk a géppel. A fordulatszámszabályozó LED háttérvilágítással van felszerelve, így mindig tökéletesen látszik.

A Sencor nagyon kényelmes használat és karbantartás szempontjából. A felhajtható kar felső pozíciójában egy biztonsági zár van, a túlmelegés elleni védelem is biztosított és csúszásmentes tapadókorong teszi lehetővé, hogy a robot nem mozdul el használat közben. A könnyű tisztításnak hála, az alkatrészeket mosogatógépben is tisztíthatjuk. A készülék alján található kábel aljzat segítségével eltüntethetjük a használaton kívüli kábelt.

Méretek és jellemzők:

Teljesítmény: 600 W
Kábelhossz: 1 m
Méretek: 36,2 × 21,3 × 30,5 cm
Tömeg: 4,4 kg

Paraméterek

Teljesítmény
600 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Méret & súly

Mélység
21,3 cm Kész!
Szélesség
36,2 cm Kész!
Magasság
30,5 cm Kész!
Tömeg
4,4 kg Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor STM 3621GR zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3621GR zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor STM 3621GR zelený.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ