A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sencor STM 3628RS rózsaszín

Termékkatalógus
Sencor STM 3628RS rózsaszín
5 1 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves rendszer, 600W, 6 sebesség + Pulse, rozsdamentes acél tál térfogata 4 liter, akár 1,6 kg tészta elkészítésére alkalmas, dagasztókar, keverőkar, habverő, összecsukható keverőszár
Kód:  EAV4136j9 Termékszám:  STM 3628RS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor STM 3628RS rózsaszín

Sencor, láss színesben! Az egységes fehérnek, feketének, és rozsdamentes acél színeknek leáldozott a kis háztartási gépek világában. Tedd színesebbé konyhádat a különböző elérhető színekkel. A 9 pompás élénk szín között bárki megtalálja a tökéletes választást. Az 3626YL konyhai robotgép tökéletes választás minden nagy család számára. A 4 literes rozsdamentes acél tálban könnyedén készíthetsz akár 1,6 liternyi kelt tésztát, tejszínhabot és még megannyi mást. A nagyszerű bolygóműves rendszernek köszönhetően a tálka keverése 100%-ban egyenletesen történik, így a hozzávalók tökéletesen összekeverednek.

A tökéletes, színes segítőtárs

  • Rózsaszín robotgép
  • Ideális számos hozzávalóhoz
  • Gyors habverés és keverés
  • Rozsdamentes acél tál, térfogata 4 liter
  • Készíts 1,6 liternyi tésztát, tejszínhabot, stb.
  • A kiváló bolygóműves keverő rendszer 100%-ban biztosítja a hozzávalók tökéletes összekeverését
  • 3 cserélhető kiegészítő - egy valóban univerzális segítőtárs
  • Bajonett rögzítő rendszer a kiegészítőkhöz
  • 6 sebességes
  • Felhajtható kar
  • Biztonsági zár és csúszásgátló tapadókorong

Az egyedülálló bolygóműves rendszer

A bolygóműves rendszernek köszönhetően, a keverés, habverés teljes mértékben egyedülálló, hiszen keverőrész egyszerre forog saját tengelye, és a hajtómű tengelye körül. Ez a tálban található hozzávalók 100%-os feldolgozását eredményezi, így alaposan összekeverve az összes hozzávalót. Ennek köszönhetően, könnyedén készíthetsz 1,6 liternyi tésztát, vagy tejszínhabot. Midezeken felül, a különleges alakú, egyedülállóan kialakított ballon habverőnek köszönhetően, rendkívül habos tojásfehérjét, és tökéletesen krémes tejszínhabot állíthatsz elő (500%-os térfogatnövekedés tojásfehérjék esetén, 200%-os növekedés krémeknél).

Cserélhető kiegészítők

A robotgép 3 cserélhető kiegészítővel rendelkezik, így biztosítva a megfelelő működést bármely alapanyag esetén:
A dagasztó tökéletes nehéz és sűrű, élesztős tésztákhoz.
Az A-alakú keverőszár nagyszerű a könnyű, élesztőt nem tartalmazó tésztákhoz és krémekhez.
A ballon alakú habverő remekül használható lágy krémek és tojásfehérje habveréséhez.
A felhajtható kar biztosítja a könnyű kezelést, az egyszerű kiegészítő cserét, a bajonett rögzítő rendszernek köszönhetően pedig a kiegészítők rögzítése rendkívül gyorsan megoldható. Minden tartozékon speciális bilincs található, amely megvédi a hajtóművet a fröccsenő alapanyagoktól. A kiegészítők fröccsenésgátló fedéllel is rendelkeznek, így a konyhád tiszta marad minden esetben!

6 sebesség

A különböző ételekhez szükséges előkészületek eltérőek, és egyediek, így érthető, hogy nem minden alapanyagot kell azonos sebességel összekeverni, felverni, vagy épp dagasztani. Épp ezért a robotgép 6 különböző sebességfokozattal rendelkezik - 52, 87, 112, 122, 136 és 172 rpm. Az impulzus üzemmód lehetővé teszi, hogy a program először a legnagyobb sebességen induljon, pl.: 172 rpm. A fokozatszabályzó LED háttér világítással rendelkezik, így minden körülmény közt tökéletesen látható.

A Sencor robotgép használata és karbantartása rendkívül kényelmes. Helyezd a forgókart felső a állásba, így hozzáférhetsz a biztonsági zárhoz. A zár hiánya, vagy túlmelegedés esetén a gép leáll. A tapadókorongok biztosítják a készülék stabilitását. Az eltávolítható rozsdamentes acél tál könnyedén, mosogatógépben is tisztítható. A készülék talpán külön helyet találsz a tápkábel tárolására - ha nem használod a készüléket könnyedén elpakolhatod.

Méretek és jellemzők:
Fogyasztás: 600 W
Kábelhossz: 1 m
Méretek: 36,2 × 21,3 × 30,5 cm
Súly: 4,4 kg

Paraméterek

Teljesítmény
600 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Méret & súly

Mélység
21,3 cm Kész!
Szélesség
36,2 cm Kész!
Magasság
30,5 cm Kész!
Tömeg
4,4 kg Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor STM 3628RS rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3628RS růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor STM 3628RS ružový.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ