AP+ nový vizuál Shop roku

SENCOR STM 3750WH

Termékkatalógus
SENCOR STM 3750WH
5 1 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, dagasztószár, fehér szín
Kód:  SENKR700 Termékszám:  STM 3750WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR STM 3750WH

A praktikus SENCOR STM 3750WH robotgép számos hasznos funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően rengeteg munkától kímél majd meg. A motor hatékonyságát összességében 6 sebesség-fokozattal irányíthatjuk. A praktikus rozsdamentes acél keverőtál, melynek max. űrtartalma 4 l a bolygómozgású rendszerrel összhangban szinte tökéletes tésztát gyúr. A háztartási robotgép fém alkatrészei nagy teljesítményt és nagyon hosszú élettartamot biztosítanak. Óriási előnye gazdag felszereltsége: dagasztószár.

SENCOR STM 3750WH konyhai robotgép fontosabb paraméterei

  • Bolygóműves típusú keverés
  • A robotgép motorjának erejét 6 sebesség-fokozattal tudod szabályozni
  • A praktikus rozsdamentes acél keverőtál maximális űrtartalma: 4 l
  • A robotgép maximális teljesítménye: 800 W
  • A háztartási robotgép kiegészítői: dagasztószár

SENCOR STM 3750WH háztartási robotgép hasznos tartozékai

A stílusos SENCOR STM 3750WH robotgép ötletes tartozékai hasznodra lesznek a különféle sütemények elkészítésénél. A dagasztókar gyorsan és könnyen keveri el a tésztát. A modern Sencor robotgép nagy felszereltségének köszönhetően egyszerre több készüléket is képes helyettesíteni, így nem csak pénzt, de helyet is megtakaríthatunk vele.

Paraméterek

Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR STM 3750WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3750WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR STM 3750WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3750WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3750WH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ