Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR STM 3750WH-EUE3

Termékkatalógus
SENCOR STM 3750WH-EUE3
3,2 9 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, 4 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár és mixerfej, fehér kivitel
Szuper ár
34 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENKR246 Termékszám:  STM 3750WH-EUE3 Gyártó honlapja:

SENCOR STM 3750WH-EUE3

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új SENCOR STM 3750WH-EUE3 konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral szerelték fel, amely megbízható teljesítményt nyújt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Bolygómozgásának hála, amikor egymással ellentétes irányban mozog a robotfej és a keverőfej működés közben, az egyes összetevők tökéletes keveréke garantált. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy tartós tállal, melynek kapacitása 4 l, amely megfelelő minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges tulajdonságokkal rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb és teljes fordulatszám szabályozás. Ezen Sencor konyhai robotgép külalakját fehér szín egészíti ki.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3750WH-EUE3 Lifestyle
Konyhai robotgép SENCOR STM 3750WH-EUE3 Oldalnézet

SENCOR STM 3750WH-EUE3 konyhai robotgép legfontosabb paraméterei

  • A tartós Sencor konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során, felszabadítja egyik kezünket
  • 1000 W teljesítményű motort kapott
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • A keverőtál űrtartalma 4 l
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat
  • Igény szerint állíthatjuk be a megfelelő munkatempót, köszönhetően a folyamatos sebességszabályozásnak
  • Fehér szín emeli ki nagyszerű külalakját

Ezen SENCOR STM 3750WH-EUE3 konyhai robotgép tulajdonságai

Eme Sencor konyhai robotgéppel a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Könnyedén felverhetjük vele a tojást, a tojásfehérjét, a tejszínhabot vagy a habot. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, ahogy csak a nagymama tudja. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább...

Konyhai robotgép SENCOR STM 3750WH-EUE3 Tartozékok
Konyhai robotgép SENCOR STM 3750WH-EUE3 Képernyő

Ismerd meg a remek Sencor konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen SENCOR STM 3750WH-EUE3 konyhai robotgép egy tökéletes segítőtárs az ételek készítése során. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását. Saját igényeink szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. A remek Sencor Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3750WH-EUE3 Lifestyle 3

A tartós Sencor konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár és mixerfej. Köszönhetően a tartozékok széles választékának eme SENCOR STM 3750WH-EUE3 konyhai robotgép többféle eszközt helyettesít, így megspórolhatunk rengeteg helyet és pénzt.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm Önöket. Ez a termék turmixolásra is képes? mert az első képen bár ott a turmix, de a leírásban konrétan ez nem szerepel. Az első képen ami látható az tartozék? benne van a dobozban? köszönöm szépen a segítséget. Vik

Kérdések és válaszok: SENCOR STM 3750WH-EUE3
Kiegészítők: SENCOR STM 3750WH-EUE3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3750WH-EUE3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR STM 3750WH-EUE3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ