A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

SENCOR STM 3751GR-EUE3

Termékkatalógus
SENCOR STM 3751GR-EUE3
2,8 5 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, 4 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és beöntő karima, tömege 7 kg, mérete 31,4 × 35 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), zöld kivitel
Kód:  SENKR260 Termékszám:  STM 3751GR-EUE3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR STM 3751GR-EUE3

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új SENCOR STM 3751GR-EUE3 konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral látták el, amelynek köszönhetően megbízható a teljesítménye még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 6 lehetséges sebességi fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. A bolygómozgásnak köszönhetően, amikor is a robotfej és a keverőfej ellentétes irányba mozog működés közben, biztosítva van az egyes összetevők tökéletes keveréke. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy strapabíró tállal, melynek térfogata 4 l, amely minden többszemélyes háztartás számára megfelelő. Olyan lényeges előnyökkel rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb és teljes fordulatszám szabályozás. A tartós Sencor konyhai robotgép külalakját zöld szín egészíti ki.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3751GR-EUE3 Lifestyle
Konyhai robotgép SENCOR STM 3751GR-EUE3 Oldalnézet

SENCOR STM 3751GR-EUE3 konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • Eme Sencor konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes keverést
  • A keverőtál kapacitása 4 l
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását a pulzáló funkció biztosítja
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Zöld szín dobja fel a készülék megjelenését

Ezen SENCOR STM 3751GR-EUE3 konyhai robotgép funkciói

A tartós Sencor konyhai robotgéppel lehetőséged lesz fejleszteni főzési tudományod. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. Gondoskodik róla, hogy a tökéletesen összedolgozott tészták kellően könnyűek és levegősek legyenek. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Tökéletesen megalkotja a kedvenc pizzánk, kenyerünk vagy desszertünk tésztáját. Mixer funkcióval is rendelkezik. Készíthetünk vele leveseket, zabkását vagy egészséges turmixokat, amelyek megőrzik tápanyagukat, ezenkívül tökéletes jég és diófélék összemixeléséhez is. Így tényleg a legfinomabb ízekkel kényeztethetjük magunkat.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3751GR-EUE3 Tartozékok
Konyhai robotgép SENCOR STM 3751GR-EUE3 Képernyő

Ismerd meg a lenyűgöző Sencor konyhai robotgép extra funkcióit

A strapabíró SENCOR STM 3751GR-EUE3 konyhai robotgép egy tökéletes segítőtárs az ételek készítése során. Hála a pulzáló funkciónak, az alapanyagokat sokkal gyorsabban és alaposabban tudjuk összedolgozni. A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. Eme Sencor Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3751GR-EUE3 Lifestyle 2

A strapabíró Sencor konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és beöntő karima. Ilyen gazdag felszereléssel eme SENCOR STM 3751GR-EUE3 konyhai robotgép több különálló készülék munkáját végzi el, így rengeteg helyet, időt és pénzt takaríthatunk meg.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

31,4 × 35 × 30 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

7 kg

Paraméterek

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Beöntő karima Kész!
Keverőtál űrtartalma
4 l Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Beöntő karima Kész!
Keverőtál űrtartalma
4 l Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
30 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
31,4 cm Kész!
Tömeg
7 kg Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR STM 3751GR-EUE3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3751GR-EUE3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR STM 3751GR-EUE3.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ