Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

SENCOR STM 3754RD-EUE3

Termékkatalógus
SENCOR STM 3754RD-EUE3
4,0 10 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál térfogata 4 l, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és beöntő karima, tömege 7 kg, mérete 30,5 × 36,2 × 21,3 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
Kód:  SENKR321 Termékszám:  STM 3754RD-EUE3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR STM 3754RD-EUE3

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új SENCOR STM 3754RD-EUE3 konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral rendelkezik, amely megbízható teljesítményt képes biztosítani az alapanyagok gyors és tökéletes feldolgozásához. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 6 lehetséges sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. A bolygómozgásnak hála, amikor is működés közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők tökéletes keverékét. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy strapabíró tállal, melynek kapacitása 4 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb és teljes fordulatszám szabályozás. A nagyszerű Sencor konyhai robotgép megjelenését piros szín egészíti ki.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3754RD-EUE3 ...
Konyhai robotgép SENCOR STM 3754RD-EUE3 ...

SENCOR STM 3754RD-EUE3 konyhai robotgép legfontosabb jellemzői

  • Eme Sencor konyhai robotgép segítségünkre lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motorral szerelték
  • 6 fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • A keverőtál térfogata 4 l
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat
  • A megfelelő munkatempó igény szerint testreszabható, hála a folyamatos sebességszabályozásnak
  • Piros szín emeli ki nagyszerű megjelenését

Ezen SENCOR STM 3754RD-EUE3 konyhai robotgép tulajdonságai

A strapabíró Sencor konyhai robotgép segítségével lehetőséged lesz fejleszteni főzési tudományod. Kiválóan alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. Még sosem volt ilyen egyszerű a nehéz tészták elkészítése a dagasztó funkciónak köszönhetően. Nagyszerű alapanyagot biztosít ínycsiklandozó desszertek, pizzák vagy különféle tésztaételekhez. Remek tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Ledarálja a dióféléket és a jeget, ezenkívül ízletes leveseket, zabkását és egészséges, tápanyagokban gazdag turmixokat készít. Így tényleg a legfinomabb ízekkel kényeztethetjük magunkat.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3754RD-EUE3 ...
Konyhai robotgép SENCOR STM 3754RD-EUE3 ...

Próbáld ki a nagyszerű Sencor konyhai robotgép extra funkcióit

Az ügyes SENCOR STM 3754RD-EUE3 konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. Az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását a pulzáló funkció biztosítja. A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. A remek Sencor Konyhai robotgép mindenféle étel elkészítése során hatalmas segítség.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3754RD-EUE3 ...

Az ügyes Sencor konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és beöntő karima. Köszönhetően a tartozékok széles választékának ezen SENCOR STM 3754RD-EUE3 konyhai robotgép többféle eszköz munkáját végzi el, ezzel időt, pénzt és helyet takaríthatunk meg.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

30,5 × 36,2 × 21,3 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

7 kg

Paraméterek

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Beöntő karima Kész!
Keverőtál űrtartalma
4 l Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Beöntő karima Kész!
Keverőtál űrtartalma
4 l Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
21,3 cm Kész!
Szélesség
36,2 cm Kész!
Magasság
30,5 cm Kész!
Tömeg
7 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! A mai napon elszerettem volna inditani a robotgépet, viszont nem indul el. Tekerjük a gombot, a világítás elindul, de semmi mást nem csinál.

Kérdések és válaszok: SENCOR STM 3754RD-EUE3
Kiegészítők: SENCOR STM 3754RD-EUE3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3754RD-EUE3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR STM 3754RD-EUE3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ