A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

SENCOR STM 3756YL

Termékkatalógus
SENCOR STM 3756YL
4,7 9 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, dagasztószár, sárga szín
Kód:  SENKR762 Termékszám:  STM 3756YL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR STM 3756YL

Konyhai robotgép

Konyhai robotgép

Multifunkciós konyhai segítőtárs vagyok, 800 W-os teljesítménnyel a Sencortól


Sencor STM 3756YL

A nagy teljesítményű motoromnak köszönhetően nagy terhelés mellett is fenntartom a sebességet. Mint multifunkcionális segítőtárs, kiterjedt funkcióim vannak, amelyek minden felhasználónak tetszeni fognak. Bármilyen belső térhez illeszkedem, ugyanis a Sencor kilenc gyönyörű színben alkotott meg.

Két NutriSmart móddal rendelkezem NutriBlender kiegészítőkkel!

Több robotot is helyettesítek a konyhában. A NutriSmart programok bármilyen keveréshez igazodnak, és NutriBlender tartozékok kiváló minőségűek. Két kimeneti szerkezetem van, amelyekre több kiegészítő is kényelmesen felszerelhető, köszönhetően a leleményes bajonett rendszernek. És hogy milyen NutriSmart programokat kínálok?

1. Keverés üzemmód
 Leveseket, zabkását, rágcsálnivalókat, kenhető ételeket keverek össze, de dióféléket vagy nagyobb mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget is képes vagyok kezelni. A keverőtál térfogata 1,5 l és hat kiváló minőségű rozsdamentes acél késsel van felszerelve.

2. Smoothie készítő mód
 Az üzemmódot értékelni fogják a turmixok szerelmesei, a sportolók, a kisgyermekes anyák vagy az elfoglalt, dolgozó emberek. A keverőedényt egy 0,6 l-es űrtartalommal rendelkező Nutri palackra cserélem, amelynek ugyanolyan minőségű kései vannak, és a saját fedéllel, valamint itatóval ellátott. Összekeverek benne bármilyen gyümölcsöt, zöldségitalt, fehérjét és turmixot. Az üveg minden kézbe belefér, Tritanból készül, egy nagyon tartós műanyagból, amely BPA-mentes és nem szívja fel a szagokat.

Konyhai robotgép
Konyhai robotgép

A négy cserélhető fejjel dagasztok, habot verek és keverek!

Nem kell vesződnöd a tészták kézi elkészítésével, a tojásfehérje, a tojás, a vaj és a tejszínhab felverésével. Ezeket a tevékenységeket elvégzem helyetted. Csak annyit kell tenned, hogy beteszed a hozzávalókat a 4 literes edényembe, beállítod a sebességet, és akár 1,6 kg tésztát is feldolgozok egy nagyobb családi összejövetel vagy ünnepség céljából. És milyen kiegészítőkkel egészítem ki a háztartásodat?
Speciális Flexi dagasztó lapát
A fej formája megegyezik a keverőlapátéval, de egy speciális gumival van bevonva, amely tökéletesen letörölhető és alkalmas a legfinomabbtésztákhoz, például tekercsekhez, krémekhez, öntetekhez és muffinokhoz.
Speciális Flexi ballonos habverő lapát
A ballonos lapát felépítése és alakja is egyedülálló! Felverem vele a tojássárgáját és sok más összetevőt is, például tejszínhabot, majonézt, vajat, tojást stb.
Dagasztó kampó
Mindig is tökéletes tésztát szerettél volna készíteni a süteményekhez, tésztákhoz, zsemlékhez, péksüteményekhez?
Keverő lapát
Szeretnél enni egy kis kuglófot, kókuszos süteményt vagy egy egyszerű süteményt gyümölccsel és morzsával? Csak helyezd be az összetevőket az edénybe, indíts el és kész is!


Az egész folyamatot fény segítségével ellenőrzöm

A jobb hatékonyság érdekében LED világítással vagyok felszerelve. Rávilágítok az épp dagasztott, kevert és habverés alatt álló összetevőkre, és mindent kézben tartok.

Konyhai robotgép

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Mit csinál a gyúrás, keverés és habverés bolygó rendszere?

A tészta feldolgozása során az összetevők csomómentesek maradnak és minimális erőfeszítéssel készülnek el. A bolygórendszerem teszi lehetővé ezeket a fontos pontokat, mert a fejet mindkét irányban egyszerre forgatom.

A még jobb eredmények érdekében íme a Sencor Smart Power & Energy funkció

Ez a funkció jelentős segítséget nyújt a nagyszerű eredményeim eléréséhez. Lassú indítással biztosítja a legjobb sebességet, így hat sebességfokozatot állíthatok be a háttérvilágítással rendelkező forgó vezérlőn.

Konyhai robotgép
Konyhai robotgép

Garantálom a biztonságos kezelést

A biztonság minden lépésnél fontos. Maximális sebességnél is stabil vagyok a csúszásgátló talpaknak köszönhetően, a reteszelő biztonsági berendezésnek köszönhetően nem dőlök el döntött helyzetben, és a túlmelegedés elleni biztosíték az alapfelszereltségem közé tartozik.

Technikai specifikációk

  • 2 NutriSmart program
  • Robusztus fém vezérlő elemek
  • Sencor Smart Power & Energy az optimális sebességért
  • Dagasztó és keverő bolygórendszer
  • LED világítás
  • Arretációs biztosíték
Konyhai robotgép

Paraméterek

Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR STM 3756YL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3756YL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR STM 3756YL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3756YL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3756YL.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ