A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sencor STS Pastels 38RS rózsaszín

Termékkatalógus
Sencor STS Pastels 38RS rózsaszín
4,8 8 értékelés
Kenyérpirító - 800W, 2 nyílás, 6 pirítási fokozat, automatikus középre igazítás, kiolvasztás és melegen tartás funkció, High Lift funkció
Kód:  EAV4137i Termékszám:  41001921 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor STS Pastels 38RS rózsaszín

Szereld fel konyhádat a színek kavalkádjával, amelybe ez a rózsaszín kenyérpirító tökéletesen bele fog illeni. Bemutatjuk a Sencor Pastels konyhai eszközök legújabb, színes kollekcióját, amelyek egyesítik az ötletes kialakítást a kiváló funkciókkal. Leld örömöd minden konyhai munkában a tündöklő tartozékok által.

A Sencor STS Pastels kenyérpirítóval tökéletes kezdéssel indíthatod minden egyes napod, hála a gyorsan elkészíthető, finom reggeliknek. 6 pirítási fokozatának köszönhetően a kenyérpirító kiváló választás ha szereted a kenyérből készült finomságokat. Találd meg a kedvencedet és induljon a reggeled fényesen!

Főbb jellemzők

  • Melegen tartás és kiolvasztás
  • 6 pirítási fokozat
  • Egyszerű tisztítás a kivehető morzsatálcával
  • Ötletes és modern design

Egyszerű, gyors és biztonságos pirítás

Készíts pirítóst küllönösebb erőfeszítés nélkül. Az automatikus középre igazítás és a kiemelés funkció még egyszerűbbé varázsolja a már amúgy is egyszerű folyamatot, hogy minél előbb élvezhesd az elkészült ételek ízét és illatát. A két nyílással gyorsan készíthetsz finom reggeliket az egész családnak. Tisztítása is rendkívül egyszerű - az alsó tálca kivehető, így gyorsan megszabadulhatsz a felesleges morzsáktól. A készülék alsó részében található tartónak köszönhetően a tápkábel tárolás közben se lesz útban.

Kiolvasztás - illatos és ropogós kenyérfélék bármikor

Ráadásul a Sencor STS Pastels pirító rendelkezik egy olyan funkcióval, amelyet imádni fogsz - a kiolvasztással. Felejtsd el a mikrohullámú sütőt és élvezd a ropogós, illatos és meleg kenyérből készült finomságokat bármikor amikor megéhezel rá.

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!
Teljesítményfelvétel
800 W Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Funkció
Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Középre igazítás, Fényjelzés Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
800 W Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Középre igazítás, Fényjelzés Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca Kész!

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor STS Pastels 38RS rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STS Pastels 38RS růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor STS Pastels 38RS ružový.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ