A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sencor STT 018 TUBE barna

Termékkatalógus
Sencor STT 018 TUBE barna
4,0 3 értékelés
Lemezjátszó - retró design, FM/AM tuner, CD-lejátszó (CD-DA, CD-R / RW, MP3), USB, 33/45/78 lejátszási sebesség, 3x 8W-os hangszóró
Kód:  GK736fo2 Termékszám:  STT018TUBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor STT 018 TUBE barna

 

Ha kedveli a régiségeket, és szeretne otthonába beszerezni egy retró design-ú lejátszót, akkor a Sencor stílusos lemezjátszója biztosan tetszeni fog Önnek. Nem csupán a minőségi bakelitlemezek nyújtotta tökéletesen zavartalan zenehallgatást élvezheti, melyeknek lejátszása 33, 45 vagy 78 percenkénti fordulatos sebességgel történik, hanem a modern hordozók (CD, USB-csatlakozású memóriatárolók) nyújtotta zenei élményt is. A lemezjátszó fölött virág alakú fém rezonátor magaslik, amely a békebeli idők emlékeit hívja elő.

 

Modern berendezés retró köntösben

A Sencor STT 018 TUBE régi retró design-ba rejtve kínálja a modern kor vívmányait. Elülső felén ügyesen kialakított mechanikával találkozhat CD-lemeztálca formájában, amely nemcsak a klasszikus hanghordozókkal, hanem a CD-R / RW lemezekkel is remekül elboldogul. A zene MP3 formátumban is elmenthető, amely óriási előny. Oldalsó felén USB-bemenet található. Kedvenc rádióállomásai kézileg hangolhatók AM vagy FM frekvencián. A megfelelő hangosítást egyszerre 3 integrált hangszóró biztosítja, egyenként 8 W-os teljesítménnyel.

További információk:

Lemezjátszó
33/45/78 fordulatszám percenként

CD-lejátszó
Támogatott típusok: CD-DA / CD-R / CD-RW / MP3

FM / AM tuner
Kézi hangolás

Integrált hangszórók
3 x 8W (RMS)

USB-csatlakozó
MP3-támogatás

Méretek
433 × 376 × 457 mm

Fogyasztás
Max. 18 W

 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor STT 018 TUBE barna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor STT 018 TUBE hnědý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor STT 018 TUBE hnedý.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ