Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Sencor STT 210U

Termékkatalógus
Sencor STT 210U
4,4 29 értékelés
Lemezjátszó - PLL FM/AM tuner, USB/SD slot, MP3-kompatibilis, közvetlen USB/SD felvétel LP-ről, rádióból vagy külső forrásból, 33/45/78 sebesség, 2x5W hangszóró
Kód:  GK736fo6 Termékszám:  STT 210U Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor STT 210U

Elegáns, mégis olcsó gramofon, amely nem csak új fényt ad a régi, poros lemezeknek, de stílusosan kiegészít otthonodat. Amellett, hogy Sencor STT 210U lejátsza a klasszikus LP lemezeket egy csomó modern technológiít és funkciót kínál, olyanokat, amiket egy hasonló terméktől nem is várnál. Megtalálható benne a beépített rádió, 30 beállítható memóriával az FM, és 20 memóriával az AM hullámsávban. Természetesen működik az automatikus állomáskeresés, és értékelni fogod az USB/SD slotot, amely lehetővé teszi, hogy a a lemezek, valamint a rádió hangját közvetlenül az USB/SD médiumra rögzítsd. A kedvenc számaidat, így könnyen tárolhatod ezeken a modern médiákon, majd le is játszhatod őket, amikor csak akarod.

A Sencor STT 210U lemezjátszó többek között két beépített 5W-os hangszóróval is rendelkezik. Abban az esetben, ha ez nem lemme elég, akkor a lemezjátszót  csatlakozni lehet az RCA kimenet segítségével egy másik hangsugárzó rendszerhez.

Legfontosabb jellemzői

  • 3 sebesség (33/45/78 rpm)
  • Digitális PLL FM/AM tuner
  • USB/SD slot (MP3 kompatibilis)
  • Felvétel USB/SD, LP, rádióból vagy külső forrásból
  • L/R kimenet RCA
  • Beépített hangszórók (2 x 5 watt RMS)
  • Stílusos design

További információk:
Fogyasztás 8 W (készenléti állapotban kevesebb, mint 1 W)
Méret 430 × 375 × 160 mm
Tömeg: 2,28 kg

 

Paraméterek

Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor STT 210U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor STT 210U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor STT 210U.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ